Veristat trekt ervaren industrieleiders aan om groei en innovatie te ondersteunen

Geselecteerd om de bedrijfsmissie te bevorderen en het succes van de klant te ondersteunen

SOUTHBOROUGH, Mass.--()--Veristat, een wetenschappelijk georiënteerde, wereldwijde klinische onderzoeksorganisatie (CRO) en regelgevend adviesbureau, deelde vandaag de toevoeging van drie doorgewinterde leiders aan het executive team van Veristat mee. De benoemingen weerspiegelen de snelle wereldwijde groei van Veristat, dat sponsors ondersteunt bij het overwinnen van de uitdagingen van complexe en sterk gereguleerde klinische omgevingen.

Elizabeth R. Madichie, Ph.D. treedt in dienst bij Veristat als Executive Vice President of Global Regulatory Affairs, verantwoordelijk voor alle aspecten van de ontwikkeling en implementatie van Veristat's wereldwijde regelgevingsdiensten. Elizabeth heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leiden van wereldwijde functies in farmaceutische, biotechnologische en CRO-organisaties, het stellen van strategische prioriteiten en het vaststellen van beste praktijken voor regelgevingszaken, geneesmiddelenbewaking, medische informatie, markttoegang en productontwikkeling in meerdere therapeutische gebieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren L. Brennan, Vicepresident Marketing, Veristat
media@veristat.com

Contacts

Lauren L. Brennan, Vicepresident Marketing, Veristat
media@veristat.com