Grootste studie van hemodynamisch ondersteunde hoog-risico PCI-patiënten vindt meer complete revascularisatie met Impella leidt tot betere resultaten

Figure 1 (Graphic: Business Wire)

DANVERS, Mass.--()--Abiomed (NASDAQ: ABMD) kondigt nieuwe PROTECT III-studiegegevens aan die lagere percentages MACCE (samenstelling van overlijden, beroerte, myocardinfarct en herhaalde procedures) aantonen wanneer Impella wordt gebruikt om een completere revascularisatie in een enkele setting voor percutane coronaire interventie (PCI) -patiënten met een hoog risico. PROTECT III is een lopende, prospectieve, eenarmige FDA-studie na goedkeuring voor de PMA-goedkeuring van Impella 2.5 en Impella CP bij PCI met een hoog risico. De bevindingen van de PROTECT III tussentijdse analyse worden gepresenteerd door William O’Neill, MD, medisch directeur van het Center for Structural Heart Disease in het Henry Ford Hospital, op TCT Connect, het 32e jaarlijkse wetenschappelijke symposium van de Cardiovascular Research Foundation, als onderdeel van de sessie “Best of Abstracts” om 15:24 uur EDT vandaag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tom Langford
Director of Communication
(978) 882-8408
TLangford@abiomed.com

Contacts

Tom Langford
Director of Communication
(978) 882-8408
TLangford@abiomed.com