Forrester kondigt volledige conferentieagenda aan voor Technology & Innovation EMEA 2023

Het evenement, dat men in aanwezigheid of digitaal kan bijwonen, zal technologieleiders in de regio wapenen met het recentste onderzoek en inzichten om de groei van hun activiteiten aan te zwengelen aan de hand van opkomende technologieën zoals generatieve AI

LONDEN--()--Forrester (Nasdaq: FORR) maakte vandaag de volledige conferentieagenda voor Technology & Innovation EMEA bekend, dat doorgaat in Londen op 12–13 oktober 2023 en ook digitaal kan worden bijgewoond. Nu technologie haar weg vindt in elke bedrijfsfunctie, is de rol van de technologieorganisatie en -leider veranderd. Om in de hedendaagse bedrijfsomgeving concurrentieel te blijven, moeten technologieleiders toekomstige behoeften van klanten anticiperen en kritische bedrijfscapaciteiten, allemaal door technologie ondersteund, uitlijnen om hun bedrijven te helpen waarde tot stand te brengen en bedrijfsgroei te stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naomi Thomas, 07917184752
nathomas@forrester.com

Contacts

Naomi Thomas, 07917184752
nathomas@forrester.com