RenMice®-serie officieel gelanceerd door Biocytogen

Volledig menselijke antilichamen- en TCR-muismodellen tonen de capaciteiten van Biocytogen aan om de ontdekking van nieuwe biologische geneesmiddelen te innoveren

RenMice Series and Their Drug Discovery Applications (Graphic: Business Wire)

BEIJING--()--Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. ("Biocytogen", HKEX: 02315) kondigt officieel de RenMice®-serie aan, die een verzameling onafhankelijk ontwikkelde, volledig menselijke antilichamen muizen en TCR-muizen omvat met eigen intellectueel eigendom. De term "Ren", gedefinieerd als “menselijk”, is afgeleid van het Chinese pinyin dat staat voor "人" (rén), die Oosterse culturele elementen integreert en het engagement van Biocytogen voorstelt om innovatieve technologieën te ontwikkelen die de ontdekking, de ontwikkeling en de levering van nieuwe therapeutische middelen bevorderen, waar uiteindelijk de menselijke gezondheid baat bij heeft. De RenMice®-serie omvat vijf stammen volledig menselijke antilichamen/TCR-muizen: RenMab™, RenLite®, RenNano®, RenTCR™ en RenTCR-mimic™.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biocytogen
RenMice-serie en antilichamenactiva: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Contacts

Biocytogen
RenMice-serie en antilichamenactiva: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn