HORUS PHARMA GROUP KÄYNNISTÄÄ TOIMINTANSA POHJOISMAISSA

Tämä on seuraava askel konsernin pitkän aikavälin laajentumisessa Eurooppaan

TUKHOLMA--()--Ranskalainen oftalmologian alaan erikoistunut riippumaton laboratorio Horus Pharma on nyt ottanut merkittävän askeleen Euroopan laajentumisstrategiassaan avaamalla uuden tytäryhtiönsä. Uuden Horus Pharma Nordic -yhtiön sijaintipaikka on Tukholma, mutta sen toiminta kattaa myös Norjan, Suomen ja Tanskan, yhteensä lähes 30 miljoonaa ihmistä.

Horus Pharma kehittää, patentoi ja markkinoi säilöntäaineettomia silmien ja silmäluomien hoitotuotteita ja -ratkaisuja. Laajaa lääketieteellistä ja tieteellistä osaamistaan hyödyntäen konserni tarjoaa lääkäreille innovatiivisia terapeuttisia ratkaisuja, joissa potilasturvallisuus on aina etusijalla. Horus Pharman pääkonttori sijaitsee Nizzassa, ja sillä on tällä hetkellä toimintaa Espanjassa, Benelux-maissa ja Sveitsissä. Uusi tytäryhtiö on seuraava askel eteenpäin.

Claude Claret, Horus Pharman toimitusjohtaja ja yksi sen perustajista: ”Olen ylpeä vakaasta kasvustamme ja läsnäolomme laajentumisesta Euroopassa, jossa uutena toimialueena nyt siis Pohjoismaat. Olemme menestyksekkäästi jo kahden vuosikymmenen ajan olleet edelläkävijöitä innovatiivisten tuotteiden valikoimien kehittämisessä ja markkinoinnissa eri Euroopan maissa, ja haluamme nyt korkealaatuisilla ratkaisuillamme auttaa silmälääkäreitä ja heidän potilaitaan Pohjoismaissa näönhoitoon sisältyvissä haasteissa. Haluan omasta ja yhtiömme puolesta toivottaa tervetulleeksi uuden tytäryhtiömme toimitusjohtajan Johan Marlowen. Hänellä on 30 vuoden vankka kokemus oftalmologian alalta ja hän tuntee erittäin hyvin pohjoismaiset markkinat”.

Johan Marlowe, Horus Pharma Nordicin toimitusjohtaja:Minulle on suuri kunnia olla mukana Horus Pharman toiminnassa, yhtiöllä on pitkä historia innovatiivisten tuotteiden tarjoamisessa, ja se on oikeutetusti ansainnut keskeisen toimijan asemansa oftalmologian alalla Euroopassa. Olen hyvin tietoinen potilashoidon optimoiviin säilöntäaineettomiin tuotteisiin osoitetusta laajasta kiinnostuksesta kaikkialla Pohjoismaissa. Tehtäväni keskiössä on vastata näihin odotuksiin ja tukea Horus Pharman innovatiivisten ratkaisujen saavutettavuutta.

”Horus Pharma alkaa piakkoin toimia ILUVIEN®-lääkevalmisteen paikallisena edustajana (tällä lääkevalmisteella hoidetaan kroonista diabeettiseen makulaturvotukseen [DMO] liittyvää näön heikentymistä, jonka ei katsota reagoivan riittävästi muihin saatavilla oleviin hoitomuotoihin, sillä myös pyritään ehkäisemään tartuntavaarattoman, silmän takaosaan vaikuttavan toistuvan suonikalvoston tulehduksen uusiutumista). Tämä lääkevalmiste on ollut saatavilla Ranskan markkinoilla vuodesta 2018 ja lanseerattiin onnistuneesti Benelux-maissa vuonna 2020.”

Tulevan vuoden aikana Horus Pharman koko tuotevalikoima, joka sisältää lääkinnällisiä laitteita glaukooman, allergioiden, tulehdusten, kuivasilmäisyyden sekä kirurgisten ja perikirurgisten ratkaisujen hoitoon sekä kosmeettisia tuotteita silmäluomien hygieniaan, tulee asteittain saataville Pohjoismaiden markkinoille.

Tietoa Horus Pharmasta
Horus Pharma on vuonna 2003 perustettu itsenäinen yritys, joka tunnetaan asiantuntemuksestaan säilöntäaineettomien oftalmologiatuotteiden kehittämisessä, se on keskeinen toimija Ranskan ja Euroopan markkinoilla. Aktiivisen T&K-ohjelmansa avulla kaikille oftalmologian alan markkinasegmenteille kehittämillään innovatiivisilla ratkaisuilla ja tuotteilla konserni pystyy parantamaan potilaiden arkea. Päätoimipaikkaansa lähellä Nizzaa sijaitsevassa Saint-Laurent du Varissa pitävän Horus Pharman tuotejakelu kattaa Ranskan, Belgian, Alankomaat, Luxemburgin, Espanjan, Sveitsin ja nyt tytäryhtiöidensä kautta siis myös Pohjoismaat, ja jakelusopimuksin lukuisat muut maat. Lisätietoja osoitteesta
www.horus-pharma.fi

Tietoa Eco’ Ophtalmosta, Horus Pharman strategisesta pilarista
Eco’ Ophtalmo -ohjelma on alusta alkaen juurruttanut ekologian osaksi Horus Pharman yrityskulttuuria. Konserni on aina ollut sitoutunut etsimään jatkuvasti uusia tapoja ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi, tämän se tekee ekologisesti vastuullisiin käytäntöihin kannustavilla ja niitä tukevilla innovaatiostrategioillaan, kumppanuuksillaan ja aloitteillaan pyrkimyksenään saada ne yleistymään edustamallaan toimialalla.
Konsernilla on kaksi päätavoitetta: pienentää ympäristöjalanjälkeä ja lisätä yhteistyön ja yhteisten toimien kehittämisen avulla silmälääkäreiden tietoisuutta lääketieteellisten käytäntöjen ympäristövaikutuksista. Konsernin hankkeisiin kuuluu merkittäviä ja kunnianhimoisia aloitteita, kuten ympäristöllinen ja sosiaalinen sitoutuminen muovittoman Plastic Net Zero -tavoitteen saavuttamiseen ja kierrätettävien pakkausten kehittämiseen*.
Lisätietoja hankkeista saa napsauttamalla tästä

(*) Suuri osa Horus Pharman toissijaiseen pakkaamiseen käyttämästä kartongista on FSC-sertifioitua.

Contacts

Horus Pharma Nordic
Johan Marlowe
johan.marlowe@horus-pharma.com
+46 705 150 832

Box 190
101 23 Tukholma
Ruotsi

Contacts

Horus Pharma Nordic
Johan Marlowe
johan.marlowe@horus-pharma.com
+46 705 150 832

Box 190
101 23 Tukholma
Ruotsi