UVDI kondigt presentaties aan van UV-C-apparatuur op het 16e World Congress on Public Health 2020

Researchers from the University of Siena will present "Six ultraviolet minutes for cleaner operating theatres" at the 16th World Congress on Public Health 2020. (Photo: Business Wire)

VALENCIA, Calif.--()--Ultraviolet Devices, Inc. (UVDI), een wereldwijd marktleider op het gebied van UV-C-desinfectie van oppervlakken en kwaliteitsproducten voor de binnenlucht, heeft vandaag bekendgemaakt dat haar eerste Italiaanse ziekenhuisstudies die de geavanceerde effectiviteit aantonen van de UVDI-360 Room Sanitizer zullen worden gepresenteerd op het 16e World Congress on Public Health 2020, dat van 12–16 oktober 2020 plaatsvindt. Het nieuwe onderzoek, geleid door dr. Gabriele Messina, Associate Professor of Public Health aan de universiteit van Siena, bij het Rugani Hospital Monteriggioni in Siena, toont het vermogen van UVDI-360 aan om pathogenen in de ziekenhuisomgeving te inactiveren als onderdeel van verschillende schoonmaakprotocollen, op meerdere hoog-risicolocaties en bij verschillende duur van de desinfectiecyclus.

Presentaties van dr. Messina en zijn team bij de Universiteit van Siena bestaan uit:

(1) Eén posterpresentatie, waarin voorlopige gegevens worden gedeeld van een cross-sectioneel onderzoek naar algehele pathogeenreductie op vaak aangeraakte oppervlakken in ziekenhuisruimtes voor en na gebruik van de UVDI-360 Room Sanitizer als aanvulling op de eindschoonmaak. Voorlopige bevindingen concluderen dat 83% van de locaties die bemonsterd waren 0 kve hadden na gebruik van de UVDI-360 Room Sanitizer.

(2) Een tweede posterpresentatie waarin voorlopige gegevens worden gedeeld van een cross-sectioneel onderzoek naar algehele pathogeenreductie in operatiekamers, na zes minuten met de UVDI-360 Room Sanitizer toegepast in meerdere protocollen: zonder handmatige schoonmaak, met handmatige schoonmaak tussen het gebruik van de operatiekamer in en als aanvulling op de handmatige eindschoonmaak.

(3) Een mondelinge presentatie waarin onderzoek wordt gedeeld van 3-en-4-log reducties van candida auris op 2,44 meter met gebruikmaking van de UVDI-360 Room Sanitizer.

(4) Een derde posterpresentatie die een illustratie geeft van een simulatiemodel van microbenverspreiding op oppervlakken om over toekomstig UV-C-testen te informeren.

Titel: Six ultraviolet minutes for cleaner operating theatres
Track:
Health Technology Assessment
Abstract: #DJ-15

Titel: Analytical approach for a better control of environmental contamination
Track:
Hospital hygiene (including AMR), healthcare-associated infections (HAI)
Abstract: #DN-18

Titel: A simulation model of microbe overlapping for the correct estimation of UV-C device log-reduction
Track:
Healthcare Technology Assessment
Abstract: #DJ-14

Mondelinge presentatie: Tuning a UV-C device to challenge new threats in the sanitization setting of healthcare facilities
Datum en tijd:
13 oktober, 12:15-13:15

Posterabstracts zijn beschikbaar via de website van het World Congress: https://wcph2020.com/. De posterpresentaties zijn na hun presentatie toegankelijk via de website van UVDI.

Over UVDI

De missie van UVDI is zorgen voor een schonere, veiligere en gezondere wereld door geavanceerde UV-C-oplossingen die de lucht desinfecteren in de omgevingen waarin we wonen, werken en ons vermaken. UVDI is opgericht in 1949 door Louis Veloz en ontwerpt en maakt oplossingen van de volgende generatie voor het doden van ziektekiemen met ultraviolet licht in Californië, door het toepassen van ruim 70 jaar en drie generaties vakmanschap en zorg. De UVDI-360 Room Sanitizer wordt momenteel wereldwijd gebruikt in meer dan 25 landen in de wereldwijd meest vooraanstaande ziekenhuizen, waar het bewezen is in door collega's beoordeelde gepubliceerde onderzoeken naar het reduceren van met de gezondheidszorg in verband staande infecties en het inactiveren van pathogenen die de hoogste risico's vormen. UVDI is er trots op een gecertificeerd Minority Business Enterprise (MBE) te zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media | UVDI

Will Gerard
Director of Marketing
661. 289. 2741

Contacts

Contactpersoon voor de media | UVDI

Will Gerard
Director of Marketing
661. 289. 2741