In deze tijd van COVID-19 biedt Pudu Robotics contactloze bezorgservices in honderden ziekenhuizen wereldwijd

(Photo: Business Wire)

SEOUL, Zuid-Korea--()--In deze tijd van COVID-19 bieden honderden Pudubot-robots van Pudu Robotics bezorgservices in ziekenhuizen wereldwijd. Deze contactloze bezorgservice van Pudubot helpt de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Na de uitbraak van COVID-19, de pandemie die van mens op mens wordt overgedragen, heeft een groot aantal ziekenhuizen en restaurants de hulp ingeroepen van Pudu Robotics door de urgente behoefte aan contactloze bezorging.

Pudu Robotics heeft hierop positief gereageerd door robots beschikbaar te stellen aan diverse ziekenhuizen in Seoul (Zuid-Korea), Beijing (China), Wuhan (China), enzovoort. Aangezien de robots van Pudu Robotics volledig automatisch zijn, kunnen ze het bezorgproces geheel autonoom uitvoeren. Hierdoor is minder contact tussen mensen nodig en wordt de verspreiding van het virus effectief voorkomen.

De Pudubot is uitgerust met meerdere sensoren en locatie- en navigatietechnologie. Dankzij de grote lade kan de Pudubot grote hoeveelheden medicijnen, maaltijden en andere artikelen bezorgen aan patiënten in het ziekenhuis, en zodoende de last van het ziekenhuispersoneel verlichten.

Voor de uitbraak van COVID-19 werd deze robot ook gebruikt voor het bezorgen van maaltijden in het restaurant.

Op dit moment hebben meer dan 2000 internationale bedrijven, zoals Wowa Brothers, het bedrijf achter de grootste maaltijdbezorg-app in Korea, Sheraton, een vooraanstaande hotelketen in het luxe segment, Haidilao, de Chinese hotpot-reus en JD.com, een Chinese e-commerce-reus deze robot in gebruik voor contactloze bezorgservices.

Zhang Tao, CEO van Pudu Robotics CEO, zegt: “Het vermijden van menselijk lichamelijk contact resulteert in extra veiligheid, en automatisering resulteert in verlichting van menselijke inspanningen. Wanneer je denkt in termen van mensenlevens, krijgen deze voordelen nog meer betekenis. Veel technologiebedrijven hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan intelligente desinfectie, onbemande bezorging en intelligente diagnose tijdens COVID-19, en dat heeft een onomkeerbare invloed gehad op de volksgezondheid.”

Pudu Robotics Co. Ltd., opgericht in 2016, is een nationale high-tech onderneming, toegewijd aan R&D, ontwerp, productie en verkoop van bezorgrobots. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Shenzhen, de stad die wereldwijd bekend staat om innovatieve hardware, en R&D-centra in Beijing en Chengdu. Verder heeft het bedrijf bijkantoren en servicecentra in meer dan 60 steden in China.

De belangrijkste producten van Pudu zijn bezorgrobots die veel worden gebruikt in restaurants, hotels, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en karaokelounges, Onze producten worden verkocht in meer dan 200 steden, verspreid over meer dan 20 landen. Alleen al in 2019 hebben we meer dan 5000 robots verkocht. Met de verkoop van meer dan 5000 robots in 2019 behoort het bedrijf tot de top in deze branche.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meer informatie:
Ben Zheng
+86-400-0826-660
business@pudutech.com

Contacts

Meer informatie:
Ben Zheng
+86-400-0826-660
business@pudutech.com