Antidote Technologies onthult slimme zoekmachine voor COVID-19-onderzoek om wereldwijd behandelings- en vaccinonderzoek te versnellen

Het op technologie gebaseerde, datagestuurde zoekplatform vergelijkt patiëntenprofielen met alle onderzoeken - nu ook de op COVID-19 gerichte onderzoeken

NEW YORK--()--Antidote Technologies, een digitaal bedrijf dat zich bezighoudt met patiëntenbetrokkenheid en strategische partnerschappen heeft met het volledige ecosysteem van de klinische ontwikkeling, kondigde vandaag aan de COVID-19-onderzoeken te hebben toegevoegd aan Antidote Match™, het eigen geavanceerde platform voor het zoeken naar klinische onderzoeken. Voor het eerst kunnen mensen de zoekmachine van Antidote gebruiken om snel te worden gematcht met klinische onderzoeken naar verbindingen die gericht zijn op behandeling en preventie van COVID-19.

Antidote Match is de eerste zoekmachine voor het matchen van onderzoek die gebruik maakt van gestructureerde geschiktheidscriteria (met behulp van zowel de gangbare als op maat gemaakte ontologieën) en gepatenteerde algoritmen om te onderzoeken of een patiënt in aanmerking komt voor een bepaald onderzoek. Bij het zoeken naar COVID-19-onderzoeken beantwoorden patiënten een aantal vragen over hun gezondheid en de Antidote Match-zoekmachine doorloopt vervolgens alle COVID-19-onderzoeken in ClinicalTrials.gov, ongeacht de locatie, om de patiënten aan het juiste onderzoek te koppelen.

De zoekmachine van Antidote is beschikbaar op de website van Antidote en op de websites van 250+ patiëntenverenigingen, waar Antidote het zoeken naar klinische onderzoeken faciliteert. "Antidote is een geweldige hulpbron voor families die op zoek zijn naar duidelijke, betrouwbare informatie over klinisch onderzoek, maar ook voor wetenschappers die hopen het traject naar nieuwe en effectievere behandelingen te versnellen", vertelt Michael Buckley, Vice President Public Affairs van de BrightFocus Foundation.

Van oudsher is medisch onderzoek een langzaam proces - na de eerste ontdekking duurt het gemiddeld tien jaar voordat een geneesmiddel bij de apotheek op het schap staat.1 "Op dit moment heeft de wereld geen tien jaar," aldus Laurent Schockmel, CEO van Antidote. "COVID-19-onderzoek is urgent, en we moeten alle mogelijke wegen bewandelen om het onderzoek te versnellen. Daarom stelt Antidote deze gratis zoekmachine ter beschikking aan iedereen. Het is heel eenvoudig: hoe meer patiënten zoeken en zich inschrijven, hoe sneller medisch onderzoek kan leiden tot doorbraken in de behandeling en preventie van COVID-19".

Klinisch onderzoek naar COVID-19 kan geen doorgang vinden zonder vrijwilligers - zowel zieke als gezonde mensen. Om bij te dragen aan het vinden van een oplossing voor COVID-19, kunt u een bezoek brengen aan http://www.antidote.me/covid-19.

Over Antidote

Antidote is een digitaal gezondheidsbedrijf met als missie medisch onderzoek te versnellen. In een wereld waar tachtig procent van het klinische onderzoek vertraging oploopt of stopgezet wordt door een gebrek aan deelnemers, gebruikt Antidote precisie-wervingsinstrumenten om de juiste patiënten met de juiste onderzoeken te matchen.2 Antidote vindt de juiste balans tussen technologie en de menselijke maat om patiëntenbetrokkenheid van hoge kwaliteit te leveren door de integratie van datagestuurde technologieën, digitale expertise, diepgaande domeinervaring, een divers partnernetwerk en gepersonaliseerde patiënten- en site-diensten. Antidote werd opgestart onder de naam TrialReach en is gevestigd in de VS en het VK. Voor meer informatie kunt u terecht op www.antidote.me.

Referenties

  1. PhRMA. (2015). Biopharmaceutical Research & Development: The Process Behind New Medicines [whitepaper]. http://phrma-docs.phrma.org/sites/default/files/pdf/rd_brochure_022307.pdf.
  2. Hargreaves, B. (2016, March). Clinical Trials and their Patients: The Rising Costs and How to Stem the Loss. Pharmafile. http://www.pharmafile.com/news/511225/clinical-trials-and-their-patients-rising-costs-and-how-stem-loss.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Grace McElroy, Vice President Marketing en Partnerships
grace@antidote.me
914-643-5260

Lisa Conroy, Hoofd Communicatie en Vraagontwikkeling
lisa@antidote.me
215-872-2917

Contacts

Grace McElroy, Vice President Marketing en Partnerships
grace@antidote.me
914-643-5260

Lisa Conroy, Hoofd Communicatie en Vraagontwikkeling
lisa@antidote.me
215-872-2917