Radisys onthult geavanceerde draadloze 5G-connectiviteitssoftware voor Industry 4.0 en Private 5G

Geavanceerde 5G-software maakt functies van de volgende generatie mogelijk met verbeterde toegankelijkheid en flexibiliteit voor particuliere netwerken

HILLSBORO, Ore.--()--Radisys® Corporation , een wereldleider op het gebied van open telecomoplossingen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn baanbrekende 5G Advanced Wireless Connectivity-software, speciaal ontworpen voor Industry 4.0- en particuliere 5G-netwerken. Deze aanzienlijke vooruitgang in de evolutie van bedrijfsoplossingen biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om privé-netwerken op te zetten met verbeterde prestaties, gemakkelijke inzetbaarheid en beheer, en gegevensbescherming met gegarandeerde Quality of Service (QoS). De innovatieve 5G Advanced Wireless Connectivity-software van Radisys stelt bedrijven in staat te voldoen aan de stijgende vraag naar particuliere 5G- en Industry 4.0-oplossingen die kunnen tegemoetkomen aan de veranderende zakelijke behoeften.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nereus voor Radisys
Matt Baxter, +1-503-619-0505
radisys@nereus-worldwide.com

Contacts

Nereus voor Radisys
Matt Baxter, +1-503-619-0505
radisys@nereus-worldwide.com