CSC werkt samen met NetDiligence om cyberrisico's te helpen beperken en het ecosysteem van cyberverzekeringen te ondersteunen

WILMINGTON, Del.--()--CSC, een domeinregistreerder van ondernemingsklasse en wereldleider op het gebied van het beperken van bedreigingen op het gebied van domeinbeveiliging, domeinnaamsystemen (DNS) en digitale merken, kondigt vandaag zijn samenwerking aan met NetDiligence®, een leider op het gebied van oplossingen voor cyberrisicobereidheid en -respons voor de cyberverzekeringssector. Met deze overeenkomst is CSC nu een beschikbare leverancier voor cyberverzekeraars, -verzekeringsagenten en -verzekeringsklanten op de eRiskHub® van NetDiligence onder de nieuw ontwikkelde ‘pre-inbreuk’-categorie: merkbescherming en domeinbeveiliging.

Dankzij de innovatieve technologie van CSC kunnen cyberverzekeraars, -verzekeringsagenten en -verzekeringsklanten hun bedrijf proactief beschermen tegen cyberdreigingen en online merkmisbruik.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Joyson Cherian
W2 Communications
CSC@w2comm.com
CSC® News Room

Contacts

Joyson Cherian
W2 Communications
CSC@w2comm.com
CSC® News Room