Esri tekent Space Act-overeenkomst met NASA

Meer door NASA gepubliceerde aardwetenschappelijke dataservices zullen toegankelijk zijn in ArcGIS Living Atlas of the World

REDLANDS, Calif.--()--De wetenschappelijke gemeenschap in het algemeen verricht kritisch werk en onderzoekt oplossingen voor 's werelds meest urgente uitdagingen, waarvan vele een geografische benadering vereisen. Het vermogen van wetenschappers en onderzoekers om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot deze uitdagingen - van natuurrampen tot beperking van de klimaatverandering - is sterk afhankelijk van toegankelijke, gezaghebbende geospatiale gegevens. Om deze inspanningen te ondersteunen, heeft Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-informatie, een Space Act-overeenkomst getekend met de National Aeronautics and Space Administration (NASA).

De overeenkomst richt zich op het uitbreiden van de toegang tot de bredere wereldwijde gemeenschap van NASA's geospatiale inhoud voor verder onderzoek en verkenning, inclusief nieuwe datasets van bijna 100 ruimtesensoren, het meten van de gezondheid van de atmosfeer, fenomenen op het land en kenmerken van de oceanen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobiel: 301-693-2643
E-mail: jpruchniewski@esri.com

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobiel: 301-693-2643
E-mail: jpruchniewski@esri.com