Piacra kerültek az Honor to Knight! elnevezésű DRAG S/X PnP-X Kitek

(Photo: Business Wire)

SENCSEN, Kína--()--Novemberben a VOOPOO bejelentette, hogy a tengerentúli piacokon is elérhető lesz a DRAG S/X PnP-X KIT. A termékek a DRAG S és DRAG X átfogó műszaki továbbfejlesztésének eredményeként születtek meg, külső megjelenésük a „Chivalry” (lovagiasság) alapkoncepció szerint került kialakításra, és a lovagok dicsősége és erényei előtt tiszteleg.

A termék a németek középkori harcművészetének szellemét idézi, amikor a lovagiasság eszméjét a 11. században az európai csatamezőkön harcoló katonák, a császárok őrei és Krisztus harcosai, a keresztes lovagok testesítették meg. A lovagiasság ma is élő kulturális érték, amely a mindennapi életben udvariasságban, előzékeny viselkedésben nyilvánul meg. A lovagok lojalitását nem kezdhette ki az idő múlása, és mindegyikük szigorúan tartotta magát a nyolc lovagi erényhez. A VOOPOO tervező és kutató/fejlesztő szakembereire mély benyomást gyakoroltak ezek a legendás középkori történetek. melyek rávilágítottak a lovagiasság fogalmának eredetére. A DRAG S/X PnP-X KIT négy dizájn koncepciója négy alapvető erényt (Honor [Becsület], Valor [Vitézség], Justice [Igazságosság] és Spirituality [Szellemiség]) közvetít a fogyasztók felé. Az új termékkel a VOOPOO a lovagi erényeket kívánja előtérbe helyezni, így minden gőzfelhő, amelyet a készülék használója kifúj, a hősiesen csatázó lovagok egyfajta spirituális portréja.

A DRAG S/X PnP-X KIT öt új lovagi színben érhető el, melyek látványos külsőt biztosítanak a termékeknek. Arany pajzs – Az igazságot védő templomos lovag. Vörös lovag – A tisztességért harcoló álarcos lovag. Gesztenyebarna lovag – A dicsőséget védelmező sárkányos lovag. Fekete sas – A félelmet nem ismerő, merész fekete lovag. Szürke lovag -- A szellemiség lovagja.

A PnP-X Podok a lovagi szellemiséget tükrözik. A fémből készült elemeket és a készülék tetején lévő töltőtakarót modernizálták, és az 510-es szipka bármikor cserélhető. A készülékek szivárgást gátló kialakításúak, kényelmesebbek és rugalmasabbak. A lovagi szellemiséget sugárzó PnP-X Podok rendkívül kellemes vapelési élményt biztosítanak.

A lovagi e-cigaretta-sorozatba tartozó termékek innovatív, végtelen légáramlási rendszerrel („Infinite Airflow System”) rendelkeznek, amely lehetővé teszi a szellőzőlyukak méretének tetszés szerinti beállítását. A DRAG S/X PnP-X KIT a lovagi bátorságot és hősiességet szimbolizálja, megtestesítve a lovagi vitézséget. Erőteljes GENE.TT chippel van szerelve, és teljesítménye 5 és 60/80 W közt állítható. A készülék 0,001 másodperc alatt indítható el. A hardver elég erős ahhoz, hogy minden lovag aggodalmak nélkül harcba szállhasson.

A lovagok küldetése az ország és a terület, a dicsőség, a hit és szívük hercegnőjének védelme. A DRAG S/X PnP-X KIT 2500 mAh beépített akkumulátorral és egy 18650 külső elemmel rendelkezik. A C típusú 5 V-os / 2 A-es gyorstöltő interfész minden lovagnak elegendő energiát ad ahhoz, hogy egy pillanat alatt újjáéledjen. A DRAG S/X PnP-X KIT a lovagiság őseinktől örökölt szellemét kelti életre és értelmezi újra.

A DRAG S/X PnP-X KIT a DRAG S és a DRAG X alapján került továbbfejlesztésre. A legjelentősebb változtatás a porlasztó átfogó modernizálása: egyrészt a PnP X Pod díszítő fémgyűrűje a lovagi stílushoz illő dizájnt kapott, másrészt a tetejére került a töltőnyílás, ami sokkal kényelmesebbé teszi a használatát. Az újfajta szivárgásgátló kialakítás kompaktabbá teszi a készüléket, és az 510-es szipka bármikor cserélhető. Összefoglalva, a DRAG S/X PnP-X KIT egy minden igényt kielégítő termék, amelynek megvásárlói nem fognak csalódni. Ugyanakkor azok az e-cigaretta-rajongók, akik kedvelik a lovagi dizájnt, nem hagyhatják ki ezt a lovagiasságot szimbolizáló, vezető terméket. Tisztelegjünk a lovagok előtt együtt!

A DRAG S/X PnP-X KIT és DRAG S/X PRO összeállítása eltérő. DRAG S/X PRO felső illesztésű termék, olyan tapasztalt e-cigarettázók számára, akik az erőteljesebb, nagyobb teljesítményű termékeket és a nagyobb gőzfelhőt részesítik előnyben.

A 2017-ben alapított VOOPOO igen rövid idő alatt rendkívüli növekedést ért el, és ma már világszerte értékesíti termékeit. A VOOPOO high-tech vállalkozás, amely kutatási és fejlesztési tevékenységet, terméktervezést, gyártást és márkatevékenységeket egyaránt végez. Négy vezető terméke a DRAG, a VINCI, az ARGUS és a V Series. A VOOPOO világszerte több mint 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és üzleti tevékenysége több mint 70 országra és régióra terjed ki Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában.

FIGYELMEZTETÉS: Ez a termék használható nikotintartalmú e-folyadékkal. A nikotin függőséget okozó vegyi anyag.

További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (https://www.voopoo.com/) és kövesse IG, Facebook és TikTok oldalunkat.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Médiakapcsolatok: Tingkai Xu
Beosztás: Senior PR Manager:
Telefonszám: 15957944779

Contacts

Médiakapcsolatok: Tingkai Xu
Beosztás: Senior PR Manager:
Telefonszám: 15957944779