DEXLEVO's vloeibare polymeerfiller haalt KRW 26 miljard op in pre-IPO-financiering

De waardebepaling nam met zes keer toe vergeleken met de serie-B-ronde in 2018… om de opbrengsten aan te wenden voor het uitbreiden van de cGMP-faciliteit en het versnellen van de marketing van het merk

DEXLEVO's GOURI, the world's 1st Fully Liquid type PCL Injectable. (Graphic: Business Wire)

SEOUL, Zuid-Korea--()--DEXLEVO heeft haar pre-IOP-financiering van KRW 26 miljard afgerond. Het bedrijf heeft de waarde dus zes maal doen toenemen vergeleken met de serie-B-financieringsronde in 2018 dankzij haar commercialisatieprestaties, zoals het verkrijgen van CE-certificatie van de Europese Unie voor de vloeibare polymeerfiller (productnaam: GOURI) in mei van dit jaar. Het bedrijf is van plan met de dit keer bijeengebrachte gelden een nieuwe productiefaciliteit van cGMP-kwaliteit (current Good Manufacturing Practice) te bouwen in Songdo en te starten met de marketing van haar vlaggenschipproduct.

Volgens bronnen in de branche heeft DEXLEVO op 25 november een totaal van KRW 26 miljard in pre-IPO-financiering afgerond van bestaande investeerders, zoals Magna Investment, Smilegate Investment, Hyundai Venture Investment Corp. en Shinhan Capital. Magna Investment en Smilegate Investment betaalden ieder KRW 10 miljard, terwijl Hyundai Venture Investment en Shinhan Capital respectievelijk KRW 4 miljard en KRW 2 miljard bijdroegen in ruil voor nieuwe aandelen (gewone aandelen).

Magna Investment betaalde de financiering via het Hana-Magna Growth Booster Fund, een fonds dat samen met Hana Financial Investment is opgezet.

DEXLEVO stelde de eigen pre-investeringswaarde tijdens het pre-IPO-financieringsproces op KRW 250 miljard. Op het moment van de serie-B-ronde in 2018 was de pre-investeringswaarde ongeveer KRW 40 miljard. Dit is meer dan zes keer zo veel vergeleken met drie jaar geleden. De totale som van de financiering is ook met 30% toegenomen ten opzichte van de KRW 20 miljard die oorspronkelijk door het bedrijf en bestaande investeerders werd verwacht.

Dit lijkt verband te houden met de recente opeenvolgende commercialisatieprestaties van DEXLEVO. Te beginnen met het behalen van een CE-certificatie van GOURI, hun vlaggenschipproduct, in mei dit jaar, nam het bedrijf in september als hoofdsponsor deel aan het Aesthetic and Anti-aging Medicine World Congress (AMWC), de grootste beautybeurs in de wereld, waar het merk GOURI voor de eerste keer werd gelanceerd. Het bedrijf tekende bij AMWC een leveringscontract van $ 30 miljoen met buitenlandse kopers.

DEXLEVO werd in 2013 opgericht door CEO Jaewon Yoo, die werkte bij Samyang Corporation en Celltrion Inc. De vloeibare polymeerfiller heeft de aandacht van de markt getrokken door het regenereren van collageen in het lichaam naast eenvoudige cosmetische effecten en antiverouderingsresultaten. Met als doel notering op de KOSDAQ rond 2023 koos het bedrijf Hana Financial Investment als belangrijkste lid van het garantiesyndicaat.

Een functionaris van DEXLEVO zei: "Momenteel groeit de belangstelling uit het buitenland voor GOURI significant. De gelden die deze keer bijeengebracht worden, zullen worden gebruikt voor de bouw van een nieuwe productiefaciliteit van cGMP-kwaliteit in Songdo in Incheon en voor een agressieve marketinginspanning, zodat we volgend jaar in staat zijn een geweldige groei van de verkoopopbrengst te behalen."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DEXLEVO
Marketing Department
Chris Jeong
chrisjeong@dexlevo.com

Contacts

DEXLEVO
Marketing Department
Chris Jeong
chrisjeong@dexlevo.com