Vidoomy in de Top Startups 2021-ranking van LinkedIn

(Graphic: Business Wire)

MADRID--()--De Top Startups-ranking van LinkedIn in Spanje erkent Vidoomy als een van de meest veelbelovende bedrijven in het land. De onderneming stapte vier jaar geleden in de digitale reclamesector en heeft vandaag meer dan 150 werknemers en kantoren in 14 strategische landen over de hele wereld.

Vidoomy, het Spaanse adtechbedrijf dat is gespecialiseerd in videoreclame en in 2017 werd opgericht door Marcos Cuesta en Eric Raventos, is er in slechts vier jaar in geslaagd om een revolutie teweeg te brengen op de markt voor digitale reclame en positioneert zichzelf als een toonaangevend bedrijf in de sector.

Dit jaar is Vidoomy gerangschikt op nummer 6 in de lijst Top Startups 2021 van LinkedIn in Spanje, een ranking waarmee het sociale netwerk de meest gewaardeerde en aantrekkelijke start-ups om voor te werken in het land erkent.

Om de ranglijst op te stellen analyseert LinkedIn, het sociale netwerk, het gedrag van 774 miljoen professionals op het platform en evalueert het de aspecten zoals de groei van de werkgelegenheid, de interactie van het bedrijf met zijn werknemers, de belangstelling voor vacatures en het vermogen om de beste kandidaten aan te trekken.

De tweede editie van de jaarlijkse Top Startups-ranking van LinkedIn brengt de tien organisaties samen die gedurende 2021 in de schijnwerpers hebben gestaan en de aandacht hebben getrokken van zowel investeerders als professionals. Vidoomy is een toonaangevend bedrijf in het land geworden en zet belangrijke stappen voor een stevige basis op de internationale markten.

De onderneming onthult dat het succes van haar groei en internationalisering te danken is aan de voortdurende ontwikkeling van de meest geavanceerde technologie, de creatie van een innovatief product en een gedegen en professioneel wervings- en selectieplan voor talent, dat een team van professionals creëert die in de sector als referentie gelden wat de groei en expansie van Vidoomy mogelijk maakt.

Contacts

Juan Ponce Lorza
+34 691064591

 

Contacts

Juan Ponce Lorza
+34 691064591