Voormalig internationaal staatshoofd zal aanwezigen toespreken op COVID-19: Road to Recovery (R2R) symposium van Everbridge, naast belangrijke sprekers als Dr. Anthony Fauci, Sir Richard Branson, en Dr. Sanjay Gupta, 14 t/m 15 oktober 2020

Everbridge voegt wereldleider toe aan uitgelezen selectie belangrijke sprekers op bestuursniveau, van onder meer Accenture, Auburn University, Capital One, CDC, Duke University Health System, EENA, Fannie Mae, Fortinet, Houston Methodist Hospital, Humana, Lumen Technologies, Massachusetts, New York City, Rackspace, Siemens, Virgin Group en andere toporganisaties en overheden om mondiaal herstel van de coronaviruspandemie te bespreken

Former World Head of State to Address Attendees at Everbridge’s COVID-19: Road to Recovery (R2R) Symposium, October 14-15, 2020 (Photo: Business Wire)

BURLINGTON, Mass.--()--Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), de wereldleider op het gebied van beheer van kritieke gebeurtenissen (critical event management, CEM), kondigde vandaag aan dat een voormalig internationaal staatshoofd de aanwezigen zal toespreken op de virtuele leiderschapstop Herfst 2020 “COVID-19 R2R: The Road to Recovery” die van 14-15 oktober 2020 wordt gehouden, en de weg voorwaarts beslaat tijdens de COVID-19-pandemie. Met de toevoeging van een voormalig internationaal staatshoofd is de samenstelling van een eersteklas selectie van vooraanstaande deskundigen en topbestuurders compleet. Zij zullen hun standpunten delen met betrekking tot de beste manier voor veilige herintegratie van mensen op het werk, op campussen en in de openbare ruimte en ingaan op het herstel van inkomstengenererende activiteiten en de bescherming van burgers op landelijke schaal, te midden van de coronaviruspandemie. Belangrijke sprekers zijn onder meer presidentieel adviseur en directeur van het National Institute of Allergy and Infectuous Diseases (NIAID) bij de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) Dr. Anthony Fauci, oprichter van de Virgin Group Sir Richard Branson en gerenommeerd neurochirurg en CNN Chief Medical Correspondent Dr. Sanjay Gupta.

Ga voor deelname aan de “COVID-19 R2R: The Road to Recovery” virtuele leiderschapstop, naar de Everbridge registratiepagina voor het evenement.

“De komst van een voormalig internationaal staatshoofd onderstreept de internationale draagwijdte van de onderwerpen die op ons COVID-19 'Road to Recovery' symposium aan de orde komen,” aldus Everbridge Chief Executive Officer David Meredith. “Topfunctionarissen en andere mondiale leiders gaan in op de stand van zaken wat betreft de wereldwijde respons op COVID-19 en geven bruikbaar advies om de gevolgen van de pandemie te verzachten bij het heropenen van onze kantoren, scholen en economieën.”

Op de eerste dag van het evenement, 14 oktober , spreken Dr. Sanjay Gupta en een voormalig internationaal staatshoofd. Op dag twee, 15 oktober , komen Sir Richard Branson en Dr. Anthony Fauci aan het woord.

Onderwerp van het symposium zijn het beleid en de acties die organisaties tijdens de pandemie kunnen ondernemen om mensen veilig te houden, contacten te traceren, mensen terug te laten keren naar werkplekken, campussen en openbare ruimten, toeleveringsketens te beschermen, activiteiten te herstellen en organisaties te helpen hun reputatie en communicatie te beheren om de veiligheid en het vertrouwen van de consument te bevorderen, en dit alles terwijl er tegelijkertijd meerdere kritieke gebeurtenissen aangepakt moeten worden, waaronder orkanen, bosbranden, productieonderbrekingen, IT-storingen en cyberaanvallen.

Voor een actuele lijst van sprekers en om u aan te melden voor het evenement, kunt u hier terecht. Representatieve sprekers op bestuursniveau van Fortune 500 en internationale bedrijven zijn onder andere een Fortune 25 Chief Executive Officer (CEO) Fortinet oprichter, voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO Ken Xie, Arlin Pedrick van Accenture, President van Auburn University Jay Gogue, John Bernard van Aviva, William Baker van Capital One, Christopher Porter van Fannie Mae, Stephan Pazienza van Humana, Executive Vice President of Human Resources Scott Trezise van Lumen Technologies (voorheen CenturyLink), Allison Miller van Optum, Chief People and Legal Officer Holly Windham van Rackspace Technology, en Marco Mille van Siemens, onder anderen.

Sprekers die de sectoren gezondheidszorg en overheid vertegenwoordigen zijn onder andere Roberta Levy Schwartz, Ph.D., FACHE, Chief Executive Officer, Executive Vice President en Chief Innovation Officer bij Houston Methodist Hospital; Dr. Judy Monroe, Chief Executive Officer van de CDC Foundation; Dr. Nancy Messonnier, Directeur of van het National Center for Immunization and Respiratory Diseases (NCIRD); Matt Roman, Chief Digital Officer van Duke University Health System; Curt Wood, Chief Information Officer van de Commonwealth of Massachusetts; Rebecca Baudendistel, Directeur Public Warning bij het New York City Emergency Management Department; Víðir Reynisson, Chief Superintendent van het Office of National Commission of Police in IJsland; Benoît Vivier, institutions liaison van de Europese Unie bij de European Emergency Number Association (EENA); en Michael Hallowes, voormalig Nationaal Directeur van het Emergency Alert program van Australië en Managing Director van Zefonar.

Meer dan 5.300 internationale organisaties gebruiken het CEM-platform van Everbridge om bedreigingen te beoordelen, het welzijn van hun werknemers te bewaken, waarschuwingen snel te communiceren en toeleveringsketens te beschermen. Al gauw na het begin van de pandemie lanceerde Everbridge zijn COVID-19 Shield™ Return to Work en software-oplossingen voor contacttracering gevolgd door de introductie van het Everbridge Control Center, het eerste kant-en-klare softwareplatform in de sector voor het beheer van fysieke beveiligingsinformatie om organisaties te helpen weer aan het werk te gaan en tegelijkertijd te voldoen aan het beleid voor sociale afstand en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). Sinds het begin van de pandemie hebben klanten van Everbridge deze software gebruikt om meer dan 780 miljoen coronavirus-gerelateerde berichten te versturen met cruciale informatie en instructies om hun bevolking, werknemers, patiënten en studenten te beschermen.

Everbridge bedient meer dan 3.700 instanties van eerstehulpverleners en 1.500 gezondheidszorgorganisaties, waaronder de grootste farmaceutische, biomedische en medische hulpmiddelen- en productiebedrijven, evenals de grootste gezondheidszorgsystemen (met toezicht op meer dan 25 procent van alle ziekenhuisbedden in de VS), beheerde zorgorganisaties, apotheken en gezondheidswaarschuwingsnetwerken op staatsniveau (HANs), waaronder de CDC en de NIH.

Het Everbridge platform bereikt meer dan 600 miljoen mensen en ondersteunt momenteel de landelijke publieke waarschuwingssystemen in alle grote regio's van de wereld. Everbridge ondersteunt waarschuwing op bevolkingsniveau in 11 landen in heel Europa, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika, waaronder Australië, IJsland, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Peru, Singapore en Zweden. Het vermogen van Everbridge om waarschuwingen te verzenden naar de gehele bevolking wordt ook benut in de staten Californië, Massachusetts, Vermont, New York, Connecticut, en Florida, evenals in gemeenten, districten en steden binnen 49 van de 50 staten in de Verenigde Staten, binnen alle provincies van Canada en in heel Europa en Azië, inclusief implementaties binnen meerdere dichtbevolkte staten in India.

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert waarmee de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen geautomatiseerd en versneld worden om mensen veilig te houden en bedrijven te laten draaien (Keep People Safe and Businesses Running™). Tijdens bedreigingen voor de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen of andere incidenten zoals product recalls of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 5.300 klanten wereldwijd op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te beoordelen, degenen die risico lopen en hulpverleners te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatieapparaten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van reactieplannen. Everbridge bedient acht van de tien grootste Amerikaanse steden, negen van de tien grootste in de VS gevestigde investeringsbanken, 47 van de 50 drukste Noord-Amerikaanse luchthavens, negen van de tien grootste wereldwijde adviesbureaus, acht van de tien grootste wereldwijde autofabrikanten, negen van de tien grootste in de VS gevestigde zorgverleners en zeven van de tien grootste technologiebedrijven ter wereld. Everbridge is gevestigd in Boston en heeft daarnaast kantoren in 14 steden over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat 'uitspraken met betrekking tot de toekomst' in de zin van de 'veilige haven'-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief maar niet beperkt tot, uitspraken met betrekking tot de verwachte kansen en trends voor groei in onze kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen en onze algehele activiteiten, onze marktkansen, onze verwachtingen met betrekking tot de verkoop van onze producten, ons doel om marktleiderschap te behouden en de markten waarin we concurreren om klanten uit te breiden, en de verwachte impact op financiële resultaten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als 'verwachten,' 'anticiperen,' 'moeten,' 'geloven,' 'doel,' 'projecteren,' 'doelstellingen,' 'schatten,' 'potentieel,' 'voorspellen,' 'kunnen,' 'zullen,' 'konden,' 'van plan zijn,' variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico's en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die vermeld of geïmpliceerd worden in uitspraken met betrekking tot de toekomst vanwege een aantal factoren, waaronder maar niet beperkt tot: het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om bedrijven en activa die we kunnen overnemen met succes te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te verhogen; ons vermogen om de verkoop van onze Mass Notification-toepassing te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgevingsomgeving; onze schattingen van marktkansen en prognoses van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn historisch gezien niet consistent winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid behalen of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico's; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties te onderhouden met onze channelpartners en technologiepartners; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, en de andere risico's beschreven in onze risicofactoren die worden besproken in de deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission ('SEC'), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2019, ingediend bij de SEC op 28 februari 2020. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Everbridge Contactpersonen:
Jeff Young
Media Relations
jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Joshua Young
Investor Relations
joshua.young@everbridge.com
781-236-3695

Contacts

Everbridge Contactpersonen:
Jeff Young
Media Relations
jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Joshua Young
Investor Relations
joshua.young@everbridge.com
781-236-3695