Zihaad Wells keert terug naar True Religion Apparel als Creative Director

MANHATTAN BEACH, Californië.--()--True Religion Apparel, Inc. heeft vandaag aangekondigd dat Zihaad Wells met onmiddellijke ingang is benoemd tot nieuwe Creative Director. De heer Wells was eerder Vice President van Design voor True Religion Apparel van 2006 tot 2017 en meest recent Vice President van Design en Creative bij AG Jeans. Hij is verantwoordelijk voor productontwerp, marketing en het aansturen van de creatieve richting van het merk. Mr. Wells rapporteert aan Michael Buckley, de Chief Executive Officer.

Zihaad Wells heeft met meer dan 20 jaar ervaring een diepgaand inzicht over merk, product, groothandel, detailhandel en e-commerce van de merken in de denim industrie. Wells begon zijn carrière voor Levi's Europe, waar hij werkte aan Levi's Red- en Levi's Vintage-collecties, voordat hij in 2006 naar True Religion Apparel kwam.

Michael Buckley, Chief Executive Officer verklaarde: "We zijn enorm verheugd en trots om Zihaad Wells terug te verwelkomen bij True Religion Apparel. Zihaad is een van de toonaangevende creatievelingen voor denim en sportkleding in de industrie."

Over zijn benoeming, voegde Wells eraan toe: "Ik ben zeer verheugd om terug te keren naar True Religion als haar Creative Director, het voelt alsof ik thuiskom. Ik kijk ernaar uit om samen met Michael en het team terug te keren naar het DNA van wat True Religion tot een geweldig merk heeft gemaakt, wat de perfecte balans was tussen erfgoed en moderniteit wat is geworteld in iconische jeanskleding."

Over True Religion Apparel, Inc.

In 2002 kwam True Religion tot bloei in de denimwereld van Los Angeles met hun baanbrekende constructies van de klassieke 5-pocket jeans. Met de vijfnaalds draad met twee stiksels per inch werd de True Religion Super T-steek direct erkend om zijn stijl die anders was dan ieder ander denimmerk ter wereld. True Religion gaat uit van het unieke in iedere persoon. Het merk wordt gedragen door atleten, muzikanten en artiesten wereldwijd, die er hun persoonlijke stijl mee uitdragen. True Religion Brand Jeans, dat een exclusief assortiment van legendarische stijlen levert, richt zich op de productie van hoogwaardige luxe denim en sportkleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor True Religion:
Kate Kaminsky
kate@michelemariepr.com
646.863.3923

Contacts

Contactpersoon voor True Religion:
Kate Kaminsky
kate@michelemariepr.com
646.863.3923