Secure-24, een NTT Communications Company neemt Symmetry over, een vooraanstaand SAP-managed dienstverlener in de VS.

TOKIO--()--NTT Communications Corporation (NTT Com), de aanbieder van ICT-oplossingen en internationale communicatie binnen de NTT Group (TOKYO:9432) en Symmetry Holding Inc. (Symmetry), een in de VS gevestigde aanbieder van SAP-managed services, kondigden vandaag aan dat Secure-24 Intermediate Holdings, Inc. (Secure-24), een 100% dochteronderneming van NTT Com, op 26 juni 2019 een definitieve overeenkomst heeft gesloten, volgens welke Secure-24 Symmetry volledig overneemt.

Managed services behoren tot de belangrijkste mogelijkheden die NTT Com versterkt om de digitale transformaties als DX Enabler™ te ondersteunen. Secure-24 speelde een sleutelrol bij het leveren van dergelijke mogelijkheden, met name op de Amerikaanse markt. Symmetry bezit uitgebreide expertise in SAP-managed services die het aan grote ondernemingen in diverse sectoren levert, waaronder consumptiegoederen, biowetenschappen, productiebedrijven en geavanceerde technologie in de VS, de grootste markt voor managed services. Symmetry biedt ook migratie en operationele diensten voor SAP S/4 HANA, een flexibel hoge-snelheidsplatform, waarvan wordt verwacht dat het breed ingezet zal worden.

“De aankoop van Symmetry maakt het voor ons mogelijk de veelomvattende managed services die we onze klanten leveren te versterken, terwijl het deuren opent voor nieuwe kansen,” aldus Mike BeDell, Chief Executive Officer, Secure-24. “Met de gecombineerde expertise van beide bedrijven en Symmetry’s uitgebreide portefeuille van managed SAP-services zijn we nu in de positie om onze klanten wereldwijd meer waarde te bieden.”

“Symmetry heeft zich gedurende meer dan 20 jaar ingezet om de markt en haar klanten de hoogste kwaliteit SAP-cloudhosting en applicatiemanagementservices te leveren,” aldus Pete Stevenson, Chairman en CEO van Symmetry. “We kijken ernaar uit om met het uitgebreide aanbod en de wereldwijde middelen die Secure-24 biedt onze klanten nog meer waarde te leveren, zonder opoffering van de high-touch ondersteuning en inzet voor het behalen van succes die ons team realiseert en onze klanten zijn gaan verwachten.”

De transactie zal naar verwachting in 2019 worden afgesloten en is afhankelijk van goedkeuring van de regelgevende instanties. Door deze volledige overname zullen Symmetry’s unieke sterke punten volledig geïntegreerd worden in het ecosysteem van NTT Com, waaronder de totale managed IT-service en de cloud-, netwerk- en datacentrumdiensten, voor het steeds krachtiger beheer van werking en onderhoud van de hybride IT-omgevingen van klanten.

NTT Com zal zijn technische en bedrijfssystemen blijven uitbreiden om duurzame managed services te leveren die digitale transformatie voor klanten bevordert.

 

Overzicht van Symmetry

 

Rechtspersoon:

Symmetry Holding Inc.

Opgericht:

1998

Voorzitter en CEO:

Pete Stevenson

Hoofdvestiging:

Wisconsin, VS

Activiteiten:

IT-managed services gericht op SAP

Voornaamste sectoren:

Consumptiegoederen, biowetenschappen, productie en High tech

Over NTT Communications

NTT Communications lost de technologische uitdagingen van de wereld op door bedrijven te helpen complexiteit en risico's in hun ICT-omgevingen te overwinnen met behulp van beheerde IT-infrastructuuroplossingen. Deze oplossingen worden ondersteund door onze wereldwijde infrastructuur, inclusief vooraanstaande, mondiale tier-1 publieke en private netwerken die meer dan 190 landen/regio's bereiken, en meer dan 400.000 m2 van 's werelds meest geavanceerde datacenterfaciliteiten. Onze mondiale professionele dienstenteams bieden advies en architectuur voor de veerkracht en beveiliging die zijn vereist voor het succes van uw bedrijf, en onze capaciteiten voor opschalen en globalisering zijn ongeëvenaard. Samen met NTT Data, NTT Security, NTT DOCOMO en Dimension Data, vormen wij de NTT Group.
www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Over Secure-24

Secure-24, een NTT Communications Company, heeft 18 jaar ervaring in het aanbieden van missiecruciale applicatiehosting en uitgebreide managed IT-, cloud- en beveiligingsdiensten aan bedrijven over de hele wereld. Secure-24’s focus op onovertroffen service, ondersteuning, beheer en naleving heeft de tevredenheid onder vooraanstaande klanten in de sector gestimuleerd. Het bedrijf is een SAP-gecertificeerde hosting-, HANA- en cloud-partner, Microsoft Gold Partner en Oracle Gold Partner en beheert de applicaties van Oracle E-Business Suite, PeopleSoft, JD Edwards en Hyperion in alle mogelijke sectoren voor bedrijven van elke omvang. Secure-24 is gedurende zes opeenvolgende jaren benoemd tot Computerworld’s 100 Best Places to Work in IT.
Bezoek www.secure-24.com om meer te weten te komen over producten en diensten van Secure-24.

Over Symmetry

Symmetry™ beheert complexe SAP-implementaties op mondiale schaal voor meer dan 200 van de wereldwijd meest vooraanstaande ondernemingen. Met het eigen klantcentrale bedrijfsmodel, The Symmetry Way, gecombineerd met het in de sector meest geavanceerde SAP-hostingplatform en de brancheleidende ControlPanelGRC®-softwaresuite levert Symmetry specialistische, high-touch SAP-applicatiemanagementdiensten in alle gebruiksomgevingen, waaronder op locatie, gehost en via private, publieke en hybride cloud. Symmetry is meer dan 23 jaar in bedrijf en heeft daarmee een ongeëvenaarde expertise opgebouwd in vergelijking met elke willekeurige onafhankelijke SAP-dienstverlener. Symmetry is sinds 2005 SAP-partner en gecertificeerd voor SAP-hosting-, cloud- en SAP HANA-activiteiten. Symmetry is gevestigd in Brookfield, Wisconsin met locaties overal in Noord-Amerika en Europa.
Ga voor meer informatie naar https://symmetrycorp.com

De bedrijfs- en productnamen genoemd in dit persbericht zijn de handelsmerken, dienstmerken of geregistreerde handelsmerken van het desbetreffende bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ga voor meer informatie naar
Masaki Nomoto, Osamu Inoue
Public Relations
Corporate Planning Department
NTT Communications
Tel: +81 3 6700 4010
E-mail: pr-cp@ntt.com

IGNITE Consulting, namens Secure-24
Kathleen Sullivan, 303-439-9365
secure-24@igniteconsultinginc.com

Contacts

Ga voor meer informatie naar
Masaki Nomoto, Osamu Inoue
Public Relations
Corporate Planning Department
NTT Communications
Tel: +81 3 6700 4010
E-mail: pr-cp@ntt.com

IGNITE Consulting, namens Secure-24
Kathleen Sullivan, 303-439-9365
secure-24@igniteconsultinginc.com