Interactive Brokers onthult IBKR Desktop, het handelsplatform van de volgende generatie

Krachtige tools voor een gestroomlijnd ontwerp

IBKR Desktop (Photo: Business Wire)

GREENWICH, Conn.--()--Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde wereldwijde elektronische broker, is verheugd IBKR Desktop te presenteren, de desktop-handelsapplicatie van de volgende generatie voor Windows en Mac. Deze is ontwikkeld voor de hedendaagse handelaren die eenvoud eisen maar de krachtige handelstools van Interactive Brokers waarderen. IBKR Desktop markeert een nieuw hoofdstuk voor innovatie en focus op de intuïtieve gebruikerservaring bij Interactive Brokers.

"Interactive Brokers heeft een rijke traditie in het leveren van toonaangevende technologie. Als reactie op de vraag van onze klanten naar krachtige handelstools in een gebruiksvriendelijke interface, hebben we onze ervaring met het bouwen van geavanceerde handelsoplossingen toegepast om ons nieuwste platform te creëren."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc. Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc. Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com