Geperste accupolen van Eaton leveren betere prestaties voor energieopwekking en zorgen voor minder gewicht voor elektrisch aangedreven voertuigen en voertuigen met interne verbrandingsmotor

Eaton’s stamped battery terminals surpass industry standards and can be uniquely customized to customer specifications. (Photo: Business Wire)

SOUTHFIELD, Mich.--()--Eaton, het bedrijf voor intelligent vermogenbeheer, kondigde vandaag aan dat haar afdeling Power Connections nu geperste accupolen aanbiedt voor zowel elektrisch aangedreven voertuigen als personenwagens met een interne verbrandingsmotor, en voor on- en off-highway commerciële voertuigen. De geperste accupolen van Eaton bieden heel wat voordelen, zoals betere prestaties voor energieopwekking in vergelijking met gegoten of gesmede polen, en minder gewicht, wat varieert naargelang de toepassing.

“Al onze accupolen overtreffen de normen die in de sector van toepassing zijn en kunnen op unieke wijze gepersonaliseerd worden volgens de specificaties van de klant,” zegt John Romain, directeur productbeheer bij Power Connections, van Eatons Mobility Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach
thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (gsm)

Contacts

Thomas Nellenbach
thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (gsm)