Wereldmuziekdag-sensatie: KuCoin en Franse rapper Naps voegen crypto- en rapcultuur samen met Viral Smash 'C'est carré le S,' goed voor 7,5 miljoen views

De videoclip van Franse rapper Naps demonstreert crypto exchange KuCoin - een baanbrekend partnerschap dat crypto van nerd naar massale acceptatie in de popmuziek verheft!

Happy world Music Day 2023 - KuCoin and French Rapper Naps Merge Crypto and Rap Culture with Viral Smash "C'est carré le S," Attracting 7.5 Million Views (Graphic: Business Wire)

VICTORIA, Seychelles--()--Ter ere van Wereldmuziekdag op 21 juni vieren we de krachtige alliantie tussen cryptocurrency en rapcultuur, zoals blijkt uit de samenwerking tussen KuCoin, een vooraanstaande wereldwijde cryptocurrency exchange, en de Franse rapper Naps. Deze samenwerking benadrukt de groeiende invloed van crypto in de popcultuurscene, met name in Frankrijk, waar de nieuwste videoclip van Naps met de merkplaatsing van KuCoin viraal is gegaan, met meer dan 7,5 miljoen views, en een nieuw cultureel fenomeen heeft ontketend.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor mediavragen contact op met: media@kucoin.com

Contacts

Neem voor mediavragen contact op met: media@kucoin.com