President Bill Clinton spreekt tijdens 10e Annual World Patient Safety, Science and Technology Summit

De Patient Safety Movement Foundation brengt wereldberoemde experts bijeeen om te praten over de uitdagingen en oplossingen op het gebied van patiƫntveiligheid op dit moment

President Bill Clinton, Founder and Board Chair, Clinton Foundation, and 42nd President of the United States (Photo: Business Wire)

IRVINE, Californiƫ--()--President Bill Clinton, oprichter en bestuursvoorzitter van de Clinton Foundation en 42e president van de Verenigde Staten, zal spreken tijdens de World Patient Safety, Science & Technology Summit (WPSSTS) 2023 van de Patient Safety Movement Foundation (PSMF). Dit congres vindt plaats ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de non-profitorganisatie en wordt van 1 tot 2 juni gehouden in Newport Beach, Californiƫ.

President Clinton steunt de Patient Safety Movement Foundation al vele jaren. Vorig jaar ontving hij de Joe Kiani Humanitarian Award, vernoemd naar de oprichter van de PSMF, die wordt uitgereikt aan personen die zich sterk maken voor de missie van de stichting.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA
Patient Safety Movement Foundation
Irene Mulonni, irene@mulonni.com | (858) 859-7001

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA
Patient Safety Movement Foundation
Irene Mulonni, irene@mulonni.com | (858) 859-7001