Museum Centre Vapriikki: De wereld van sprookjes in Vapriikki

The exhibition "Once Upon a Time: The Story of the Origins of Fairy Tales" opened on April 28th at Museum Centre Vapriikki in Tampere, Finland. The exhibition features familiar, and also unfamiliar, fairy tales from Finland, Europe and beyond seven seas. (Photo: Business Wire)

TAMPERE, Finland--()--De tentoonstelling "Once Upon a Time: The Story of the Origins of Fairy Tales" is op 28 april geopend in Museum Centre Vapriikki in Tampere, Finland. De tentoonstelling toont bekende, maar ook onbekende sprookjes uit Finland, Europa en voorbij de zeven zee├źn.

Het betoverde bos in de tentoonstellingsruimte neemt de bezoekers mee op een reis door de wereld van de sprookjes, vol avonturen, wonderen en uitdagingen. Bezoekers treden in de voetsporen van de helden en heldinnen van de verhalen, verkennen verschillende tijden en plaatsen en ontdekken de universele thema's en boodschappen die in de verhalen verborgen liggen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meer informatie:
Hoofd tentoonstellingen, Marjo Meriluoto, +358 40 732 3745

Contacts

Meer informatie:
Hoofd tentoonstellingen, Marjo Meriluoto, +358 40 732 3745