PERU NOW, de nieuwe internationale campagne voor toerismeherstel

The campaign "Peru Now" targets different countries and showcases glimpses of the beautiful Peruvian destinations. (Photo: PROMPERÚ)

BERLIJN--()--De campagne 'PERU NOW' werd gelanceerd met hoge verwachtingen en een live presentatie van Machupicchu. Peru keert terug naar de voorhoede van de wereld als een diverse, veilige en competitieve bestemming.

De internationale strategie van de Commissie voor de bevordering van Peruaanse export en toerisme (PROMPERÚ) werd gepresenteerd door de Peruaanse minister van Buitenlandse Handel en Toerisme, Luis Fernando Helguero, en de uitvoerend president van PROMPERÚ, Walter Vizarreta, op ITB Berlin 2023.

Deze reclamecampagne toont alledaagse momenten en uitzichten op prachtige landschappen van Peru, waaronder onder andere Machupicchu, Huacachina, Gocta, Lake 69, noordelijke stranden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rocío Pachari
51997707434
rpachari@promperuext.pe

Contacts

Rocío Pachari
51997707434
rpachari@promperuext.pe