OAG lanceert Flight Status Alerts, een geheel nieuwe weergave van onmiddellijke vluchtwijzigingen

Integratie van Status Alerts in Flight Info Platform levert krachtige technische oplossing

LONDEN--()--OAG, 's werelds toonaangevende leverancier van reisgegevens en -inzichten, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn nieuwe Flight Status Alerts, die een geheel nieuw beeld geven van onmiddellijke vluchtwijzigingen.

Flight Status Alerts kan rechtstreeks worden geïntegreerd in het Flight Info Platform van OAG, dat al zorgt voor een continue stroom van wijzigingen in vluchtschema's. Vluchtstatusgegevens bieden samen met vluchtschema's nu de breedst mogelijke dekking van vluchtinformatie aan OAG-klanten, waaronder boekingsengines, reis- en gastvrijheid-apps, apps van luchtvaartmaatschappijen, online reisbureaus, metazoekmachines, zoekmachines en apps voor het volgen van vluchten..

Deze krachtige combinatie biedt een eerste vluchtvenster in zijn soort met belangrijke vluchtschema's en statusgegevens - vanaf het moment dat een vlucht is gepland tot het moment dat de bagage de bagageband raakt, en alles daartussenin.

Aangedreven door Azure Event Hub van Microsoft, levert de geavanceerde technologie snelheid en schaal voor meldingen op het Flight Info Platform van OAG. Het verwerkt gemiddeld 40 updates per seconde en biedt miljoenen updates in realtime op schema en statuswijzigingen.

De belangrijkste voordelen van het vluchtvenster zijn:

  • Nieuwe en verbeterde reizigerservaringen en grotere klantloyaliteit: klanten kunnen nu niet alleen 52 uur voor vertrek wijzigingen volgen, maar ook daarbuiten. Een geheel nieuwe weergave om te voldoen aan de veranderende behoeften van de hedendaagse reiziger.
  • Vlotte toegang tot gegevens van hoge kwaliteit: een schaalbaar en flexibel platform werkt op door de cloud geleverde, met API's verbonden systemen die specifiek zijn voor de technologische behoeften van elke klant.
  • Grotere schaalbaarheid en veelzijdigheid: klanten kunnen miljoenen updates in realtime ontvangen, waardoor dure handmatige controles overbodig worden en ze de flexibiliteit krijgen om waarschuwingen op elk gewenst moment aan te passen.

"Terwijl de toekomst van reizen zich blijft ontwikkelen, heeft de markt behoefte aan snelle en gemakkelijke toegang tot wat er op de grond en in de lucht gebeurt om betere klantervaringen en operationele resultaten te plannen, te informeren en te stimuleren," aldus Phil Callow, CEO van OAG.

Ga voor meer informatie over Flight Status Alerts naar https://www.oag.com/status-alerts.

Over OAG
OAG OAG is het toonaangevende dataplatform voor de wereldwijde reisindustrie en stimuleert de groei en innovatie van het ecosysteem voor vliegreizen sinds 1929. OAG heeft zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en heeft vestigingen in de VS, Singapore, Japan, China en Litouwen. Ga voor meer informatie naar: www.oag.com en volg ons op Twitter @OAG Aviation.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Chrissy Azevedo
Corporate Ink voor OAG
pressoffice@oag.com

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Chrissy Azevedo
Corporate Ink voor OAG
pressoffice@oag.com