NielsenIQ BASES maakt de winnaars van de Design Impact Award 2022 bekend

CHICAGO--()--NielsenIQ kondigt met genoegen de ontvangers van 2022 aan van de zevende jaarlijkse NielsenIQ BASES Design Impact Awards voor de sector consumentenverpakte goederen (CPG). De wereldwijde competitie erkent en viert de beste herontwerpen van verpakkingen en de zakelijke impact die deze hebben op hun bedrijven. De winnaars van dit jaar zijn onder meer merken die innovatieve en creatieve verpakkingen leverden met ontwerpconcepten die de merkvisie weerspiegelden en tegelijkertijd het shoppertraject ondersteunden.

Zestig merken dienden herontwerpen van verpakkingen in en het NielsenIQ BASES-team gebruikte de eigen Retail Measurement Sales (RMS)-gegevens van het bedrijf om te bepalen welke merken een stijging in de verkoop lieten zien na de lancering van de bijgewerkte verpakkingsontwerpen. Naast het evalueren van RMS-gegevens, voerde NielsenIQ een gedragsonderzoek uit onder 15.000 shoppers om individuele inzendingen tijdens het shoppertraject te beoordelen. Elk product werd geëvalueerd om te bepalen of het een visueel aantrekkelijke, gemakkelijk identificeerbare verpakking bood die consumenten in staat stelde het product in de schappen te vinden en hen ertoe aanzette het artikel te kopen. De resultaten onthulden 10 winnaars in verschillende CPG-categorieën met uitstekende ontwerpen en een meetbare toename van de verkoop.

"Ons team is verheugd om geïnspireerde merken te ondersteunen en te promoten die nieuwe, prachtig ontworpen verpakkingen leveren die de merkgroei en financiële successen stimuleren," aldus Andrea Fraboni, Vice President & Global Leader van BASES Design Solutions bij NielsenIQ. “De winnaars van dit jaar laten zien hoe effectief herontworpen verpakkingen kunnen helpen bij het transformeren en verbeteren van de bedrijfsresultaten van een merk. Deze bedrijven hebben het goed gedaan en we zijn verheugd om hun uitstekende prestaties te laten zien.”

De winnaars van de NielsenIQ BASES Design Impact Award 2022* zijn:

  • L’usine Sliced Multigrain Bread (moederbedrijf: Almarai; land: Saoedi-Arabië)
  • Coors Light Beer (moederbedrijf: Molson Coors Beverage Company; ontwerpbureau: Soulsight; land: Verenigde Staten)
  • Brooke's Oros Beverages (moederbedrijf: Tiger Brands; ontwerpbureau: Just Design; land: Zuid-Afrika)
  • Cadbury Old Gold Chocolate (moederbedrijf: Mondelez International; ontwerpbureau: Bulletproof; land: Australië)
  • Lucozade Energy Drink (moederbedrijf: Suntory; land: Verenigd Koninkrijk)
  • Nescafé Artesano Coffee (moederbedrijf: Nestlé; land: Colombia)
  • SSENSE Herbal Tea (moederbedrijf: SSENSE; ontwerpbureau: Pigeon; land: Canada)
  • Turin Chocolate (moederbedrijf: Mars; land: Mexico)
  • Speed Stick & Lady Speed Stick (moederbedrijf: Colgate-Palmolive; ontwerpbureau: Dragon Rouge BZ; land: Mexico)
  • Lay's Potato Chips (moederbedrijf: PepsiCo; ontwerpbureau: PEP Global Design Team; land: Zuid-Afrika)

Ga voor meer informatie over onze onderzoeksoplossingen voor verpakkingsontwerp, de NielsenIQ BASES Design Impact Award en lessen van de winnaars van dit jaar naar de BASES Design Impact Award web page.

*Alle producten en bedrijfsnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke houders. Er wordt geen affiliatie of goedkeuring uitgedrukt of geïmpliceerd.

Over NielsenIQ

NielsenIQ, een wereldwijd informatieservicebedrijf, levert de gouden standaard op het gebied van consumenten- en retailmetingen door middel van het meest verbonden, volledige en bruikbare begrip van de evoluerende wereldwijde, omnichannel-consument. NielsenIQ is de bron van vertrouwen voor de industrieën die we bedienen en de pionier die de volgende eeuw van consumenten- en retailmetingen bepaalt. Onze gegevens, verbonden inzichten en voorspellende analyses optimaliseren de prestaties van CPG- en retailbedrijven, zodat ze dichter bij de gemeenschappen die ze bedienen worden gebracht en helpen de groei daarvan te stimuleren.

NielsenIQ, een Advent International-portfoliobedrijf, is actief in meer dan 90 markten en bestrijkt meer dan 90% van de wereldbevolking. Ga voor meer informatie naar NielsenIQ.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Gillian Mosher
Gillian.Mosher@nielseniq.com
647-282-9714

Contacts

Media
Gillian Mosher
Gillian.Mosher@nielseniq.com
647-282-9714