Booba en Silent Seeds kondigen de lancering aan van een nieuwe soort cannabis (THC), de B-45!

Download

Loading media player...

PARIJS--()--Alexandre Lacarré, de mede-oprichter van de Silent Seeds-zadenbank (voorheen Dinafem) en de beroemde Franse rapper Booba, hebben een unieke samenwerking aangekondigd om B-45 te creëren, een zaadje dat speciaal is ontworpen voor de artiest. Een primeur in Europa!

Met 20 jaar ervaring en R&D was Silent Seeds de favoriete partner van Booba voor de creatie en distributie van zijn eigen cannabissoort, volledig op maat gemaakt voor een uitzonderlijk resultaat.

Vrijdag 20 mei 2022 markeert de lancering van B-45, een Indica-dominante hybride die het resultaat is van een kruising (Florida OG x Pre'98 Bubba Kush) x Orange Punch #66. Deze soort heeft een record THC-gehalte van meer dan 30%.

"Als je Jamaica wilt bezoeken, moet je gewoon mijn wiet beproeven". -Booba

"Vanaf onze eerste ontmoeting wist Booba precies wat hij wilde. Al snel kwamen we tot de conclusie dat de cannabisplant geen geheimen voor hem had. We willen hem en zijn hele team bedanken voor hun vertrouwen en de tijd die ze bij ons hebben doorgebracht. Deze nieuwe soort is het resultaat van maanden van testen en onderzoek. De B-45 zal gepresenteerd worden op de verschillende rondes van de Cannabis Cup 2023". - Alexandre Lacarré, mede-oprichter Silent Seeds

Silent Seeds markeert de spectaculaire terugkeer van Dinafem, het bedrijf achter baanbrekende soorten zoals Moby Dick, Critical +2.0 en Original Amnesia. Zo heeft B-45 geprofiteerd van de genenpool en de voorouderlijke knowhow die nu is verzameld bij Silent Seeds. De teams worden erkend als enkele van de beste genetici ter wereld in de cannabissector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERSCONTACT
Samuel BOTTON – +33 6 84 79 99 61 – sbotton@stepconseil.com

Contacts

PERSCONTACT
Samuel BOTTON – +33 6 84 79 99 61 – sbotton@stepconseil.com