EDP sluttes sammen med VertigGIS og åbner nordisk marked

LONDON--()--VertigGIS, en førende udbyder og softwareudvikler af geografiske informationssystemer (GIS), har gennemført erhvervelsen af 100 % af EDP Consult AB, en etableret leverandør af software og services med base i Staffanstorp i Sverige.

VertiGIS støttes af et globalt investeringsselskab med fokus på teknologi, Battery Ventures, der i 2017 begyndte at erhverve softwarevirksomheder inden for GIS- og positionsteknologi under sit varemærke.

EDP, der er bedst kendt for produkterne EDP Future, EDP Mobile og EDP Vision, udvikler og leverer software til svenske kommuner. Virksomhedens teknologi håndterer specifikt kundens udfordringer inden for vand og affald, fjernvarme, leje og generel fakturering samt sagsovervågning og dokumentstyring for alle dele af den offentlige administration, offentlige styrelser og virksomheder.

EDP's stifter og administrerende direktør Mikael Nyquist forklarer: "Jeg er stolt over det, som mine EDP-kolleger har opnået i løbet af de seneste 39 år, og jeg er spændt på at se, hvordan vi vil udvikle os og tilbyde vores kunder ny værdi som en del af VertiGIS."

EDP bliver partner i VertiGIS' eksisterende virksomhed inden for den offentlige sektor, der har årtiers dokumenteret ekspertise i at hjælpe kommuner med at løse lignende udfordringer på dets respektive markeder.

"EDP's kundeorienterede tilgang til digitalisering af processer og løsning af udfordringer med positionsteknologi passer godt til vores," tilføjer Richard Wiegmann, President & CEO for VertigGIS. "Vi er glade for at få EDP med i VertiGIS og ser frem til at være med til at tilbyde deres ekspertise til nye kunder over hele verden, samtidig med at vi finder muligheder for eksisterende VertiGIS-teknologi på det nordiske marked."

EDP's produktlinjer slås sammen med VertiGIS’ løsninger til offentlig sektor- og arealforvaltning, forsyning og energi, telekommunikation og infrastruktur- og ejendomsadministration, der betjener mere end 5.200 kunder over hele verden.

Om VertiGIS:

VertiGIS er førende udbyder og softwareudvikler inden for geografiske informationssystemer (GIS). Virksomheden har fokus på udvikling af softwareløsninger og tjenester, der hjælper kunder inden for forsyning og energi, arealforvaltning, den offentlige sektor, telekommunikation samt branchekunder med at koble deres forretningsprocesser sammen med positionsteknologi. Produktporteføljen fra VertiGIS anvendes af tusindvis af kunder og millioner af slutbrugere i over 50 lande og er designet til at forbedre egenskaberne ved førende kortlægningssoftware, især ESRI's ArcGIS®. De vigtigste produktmærker omfatter: VertiGIS Studio, UT for ArcGIS®, 3A produktlinjen, GEONIS, ConnectMaster™, M4® Solutions, GeoOffice, WebOffice, ProOffice og EDP-produkterne Future, Mobile og Vision. Få mere at vide påwww.vertigis.com.

Om EDP:

Mere end 90 % af Sveriges kommuner driver deres daglige virksomhed ved hjælp af software fra EDP. Ved at arbejde tæt sammen med svenske kommuner, statslige styrelser og store virksomheder udvikler EDP sammenhængende, funktionelle og tidsbesparende IT-løsninger til den offentlige sektor. EDP-software anvendes på flere forskellige forretningsområder, f.eks. affaldshåndtering og styring af byggetilladelser, og bidrager til et velfungerende digitalt samfund, der er tilgængeligt for alle. Få mere at vide på www.edp.se.

Om Battery Ventures:

Battery bidrager med exceptionelle stiftere og ledelsesteams og udvikler kategoridefinerende virksomheder på markeder såsom software og services, virksomhedsinfrastruktur, onlinemarkeder, sundheds-IT og industriteknologi. Virksomheden blev stiftet i 1983 og støtter virksomheder på alle stadier, lige fra seed-kapital og tidligt i processen til vækst og overtagelse, og investerer globalt fra kontorer i Boston, San Francisco og Menlo Park, Californien, Herzliya, Israel; London og New York. Følg firmaet på Twitter @BatteryVentures, besøg vores hjemmeside på www.battery.com, og se en komplet liste over selskaberne i Batterys portefølje her.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Therese Larander, Communications Manager - EDP
Websted: www.edp.se
E-mail: therese.larander@edp.se
Telefon: +46 46 234550

Daniel Semjaniv, Head of Sales & Marketing – EDP
Websted: www.edp.se
E-mail: daniel.semjaniv@edp.se
Telefon: +46 46 234550

Jason Kolt, Chief Marketing Officer – VertiGIS
Websted: www.vertigis.com
E-mail: jason.kolt@vertigis.com
Telefon: +49 89 450260

Contacts

Therese Larander, Communications Manager - EDP
Websted: www.edp.se
E-mail: therese.larander@edp.se
Telefon: +46 46 234550

Daniel Semjaniv, Head of Sales & Marketing – EDP
Websted: www.edp.se
E-mail: daniel.semjaniv@edp.se
Telefon: +46 46 234550

Jason Kolt, Chief Marketing Officer – VertiGIS
Websted: www.vertigis.com
E-mail: jason.kolt@vertigis.com
Telefon: +49 89 450260