Proteintech verdrievoudigt de grootte van haar hoofdkantoor om haar activiteiten uit te breiden en aan de vraag te voldoen

Proteintech's new laboratory at its headquarters expands its operations and adds clinical capabilities. (Photo: Business Wire)

ROSEMONT, Ill.--()--Proteintech, de benchmark in antilichamen, kondigt de verdrievoudiging aan van haar hoofdkantoor en laboratoria in Rosemont, Illinois om zijn antilichaamconjugatiemogelijkheden uit te breiden, de activiteiten voor GMP-eiwitten te vergroten en klinische mogelijkheden toe te voegen aan haar portfolio van antilichamen, waaronder IBVR en ASR.

De stap van Proteintech volgt op 20 jaar sterke en consistente groei bij het bedrijf. Volgens Jeff Lee, Chief Operating Officer, breidde Proteintech slechts vijf jaar geleden voor het laatst haar hoofdkantoor uit, en verwacht dat de groei zal aanhouden te midden van de vraag naar haar antilichamen, ELISA-kits en eiwitproducten. In de afgelopen twee jaar is het personeelsbestand van het bedrijf verdubbeld tot 300 werknemers en verwacht wordt dat dit over twee jaar opnieuw verdubbeld zal zijn.

“Het is een belangrijk jaar voor Proteintech, aangezien het ons 20e jaar in bedrijf is, we onze 100.000e vermelding van onze producten in wetenschappelijke publicaties ontvangen en we breiden uit, maar we zouden dit bedrijf of een van zijn successen niet hebben gehad zonder onze mensen”, zei CEO Dr. Jason Li. “Elke stap die onze werknemers hebben genomen, heeft dit bedrijf gemaakt tot wat het nu is. Ze hebben ons bedrijf sterk gemaakt.”

“De 100.000 eervolle vermeldingen die we in de loop der jaren hebben ontvangen, dragen bij aan onze expansie. De consistente groei van het aantal eervolle vermeldingen van onderzoekers die onze producten gebruiken, is een directe weerspiegeling van de waarde die onderzoekers hechten aan de consistente kwaliteit en reproduceerbaarheid van onze producten, in verband met de groei die we hebben gezien”, zei Dr. Deepa Shankar, Chief Scientific Officer.

Het nieuwe hoofdkantoor zal ook de uitbreiding van de activiteiten voor de Noord-Amerikaanse distributie van Proteintech, R&D, financiën, logistiek, klantenondersteuning en IT huisvesten.

Over Proteintech Group

Proteintech is opgericht in 2001 en is een toonaangevende fabrikant van antilichamen, eiwitten en immunoassays. Proteintech heeft het grootste eigen portfolio van zelf geproduceerde antilichamen die 2/3 van het menselijke proteoom beslaan. Daarnaast produceert Proteintech cytokines, groeifactoren en andere eiwitten die menselijk geformuleerd, bioactief en van cGMP-kwaliteit zijn. Met de recente overname van fabrikant ChromoTek, biedt Proteintech nu nanobodies, hoogwaardige recombinante reagentia die worden gebruikt in enkelvoudige celanalyse, beeldvorming met superresolutie en multiplex-assays. De locaties van Proteintech zijn ISO13485 en ISO9001-2015 geaccrediteerd. Ga voor meer informatie over Proteintech naar www.ptglab.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Communicatie Thompson + Conard
Jane Thompson
jane@thompsonconard.com
1-415-710-1675

Contacts

Communicatie Thompson + Conard
Jane Thompson
jane@thompsonconard.com
1-415-710-1675