Andersen Global udvider i Rusland med førende advokatfirma

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global går ind på det russiske marked og udvider sin dækning med en samarbejdsaftale med det førende uafhængige advokatfirma Lidings, der hører hjemme i Moskva.

Firmaet blev grundlagt i 2006 og leverer en komplet service i samarbejde med lokale og internationale selskaber, herunder førende på markedet, internationale investorer og mellem og store, globale virksomheder. Lidings har erfaring inden for skat, antitrust, bank og finans, ansættelse, omstrukturering, fast ejendom og sagsanlæg med fokus på selskaber, tvister og intellektuel ejendom. Firmaet ledes af Managing Partner Andrey Zelenin og er anerkendt af Chambers and Partners, Legal 500, IFLR1000 og Best Lawyers.

”Vi har opbygget vores erfaring gennem årene baseret på vores dybe viden om Ruslands indviklede forretningskultur og lovgivningsmæssige konstruktion,” udtaler Andrey. ”Vores praksis er vokset dynamisk på det sidste, og et samarbejde med Andersen Global giver os mulighed for bedre at imødekomme de skiftende forretningsmæssige behov hos vores kunder, samt at håndtere deres globale behov.”

”Andrey og hans team har den form for ekspertise, forvaltning og professionalisme, der er nødvendig for at være førende på markedet,” siger Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen. ”De er en af Ruslands bedste praksisser. Firmaet har bevist sin forpligtelse til gennemsigtighed og evne til at yde de bedst mulige løsninger til kunderne, hvilket supplerer vores globale platform.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 7.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 242 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700