Az új vizsgálatok azt mutatják, hogy az Xlear elpusztítja és/vagy hatástalanítja a SARS-CoV-2-t

MIAMI--()--A légúti betegségek terén szaktekintélynek számító, neves orvos által irányított új in vitro vizsgálatok alapján levont következtetés szerint az Xlear orrspray „hatékony ... és a SARS-CoV-2 hatástalanítása céljára újra és újra alkalmazható eszköz … mely használatának eredményeként a fertőző vírus mennyisége a kimutatható szint alá csökken.” Ezt a következtetést „két független kísérletsorozat is igazolja, melyeket eltérő laboratóriumokban, különböző vírustörzsekkel végeztek...” A virucid (vírusölő) hatást tanulmányozó vizsgálatokat független szervezetek finanszírozták.

„A vírusölő hatást tanulmányozó vizsgálatok rávilágítanak arra a fontos szerepre, amelyet az Xlear játszhat a COVID-19-pandémia elleni küzdelemben” – jelentette ki Dr. Gustavo Ferrer, a kutatócsapat vezetője.

Információk a tudományos kutatásokról:

Az orrspray-k, mint amilyen az Xlear is, csökkentik a vírusterhet az orrban, ami kulcsfontosságú a COVID-19 elleni küzdelemben. A kutatások azt mutatják, hogy a COVID-19 elsősorban a felső légutakon keresztül fertőz, illetve terjed. Az orrbeli vírusteher csökkentése révén az orrspray-k segítik a SARS-CoV-2-fertőzés (COVID-19) súlyosságának mérséklését és terjedésének korlátozását. https://jamanetwork.com/journals/jamaotolaryngology/fullarticle/2768627.

Az Xlear alkotóelemei antivirális hatásúak, mely hatást a vírus orrban való megtapadásának gátlásával érik el. Lásd például a következő vizsgálatról készült tanulmányt: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.08.19.225854v1.full.pdf. Ez a Tennessee Egyetem (University of Tenesseee) által a SARS-CoV-2-vel kapcsolatosan lefolytatott vizsgálat a következő következtetéssel zárult: „az antivirális orrspray-k ... hozzájárulnak a vírusteher ... csökkentéséhez ... a betegség progressziójának ... és terjedésének lelassításához ...”

Szakértők által értékelt (azaz ún. kollegiális lektorálásnak alávetett) esettanulmányok azt mutatják, hogy az Xlear segít a COVID-19 kezelésében is: A Miamiban működő Larkin Közösségi Kórházban (Larkin Community Hospital) végzett előzetes, feltáró vizsgálat szerint: „a COVID-19-ben szenvedő, tüneteket mutató betegek, akiket a [protokoll szerinti ellátás] kiegészítéseként [Xlear-rel] kezeltek, ... „gyors klinikai javulást” mutattak, és „esetükben [le]rövidült az idő …. amely a negatív COVID-19 PCR teszteredményig eltelt”. https://www.cureus.com/articles/43909-potential-role-of-xylitol-plus-grapefruit-seed-extract-nasal-spray-solution-in-covid-19-case-series.

Az Xlear-t már több mint 20 éve használja több millió ember világszerte anélkül, hogy egyetlen bejelentés is történt volna bármiféle szignifikáns nemkívánatos eseményről az orrspray-vel kapcsolatban.

„Ezek a vírusölő hatást tanulmányozó, meglévő adatokra építkező vizsgálatok azt mutatják, hogy az Xlear nem pusztán antivirális (vírusellenes), hanem virucid (vírusölő) hatású is (azaz elpusztítja/hatástalanítja a SARS-CoV-2-t). Ennek az antivirális és virucid hatásnak a kombinációját ahhoz hasonlíthatnám, mint amikor egy bokszoló egymás után két gyors ütést is bevisz ellenfelének – és ez a kettős hatás igen fontos a vírus elleni küzdelemben” – fejtette ki Nathan Jones, az Xlear vezérigazgatója. „A világszerte tomboló járvány okozta válsághelyzetben minden eszközre szükség van ahhoz, hogy eredményesen felvehessük a harcot a vírussal, és ha nem veszünk igénybe minden rendelkezésre álló eszközt, ezzel emberek millióinak életét kockáztatjuk szükségtelenül. Ha szembeállítom azt a tényt, hogy termékünk biztonságossága az elmúlt 20 év során kétséget kizáróan bizonyosságot nyert, azokkal a kockázatokkal, amelyeket ez a halálos vírus hordoz, egyértelművé válik, hogy az Xlear-t széles körben használni kell” – vonta le a következtetést Jones.

A teljes tanulmány a következő linkre kattintva érhető el: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.11.23.394114v1.full

További információk az Xlearről a következő linkre kattintva állnak rendelkezésre: https://xlear.com/

Amit Dr. Gustavo Ferrerről tudni kell…

Dr. Ferrer, az orvostudomány doktora, az Amerikai Mellkasorvosok Kollégiumának (American College of Chest Physicians) tagja, a Cleveland Clinic Florida intersticiális tüdőbetegségekre szakosodott klinikája (Interstitial Lung Disease Clinic) és az Aventura Hospital Pulmonary and Critical Care ösztöndíjprogram orvostudományi docense és alapítója. Dr. Ferrer jelenleg az Intensive Care Experts/Aventura Pulmonary Institute elnöke, korábban pedig az Egyesült Nemzetek Szervezete Egyeteme (United Nations University) légúti betegségekkel kapcsolatos kutatásokat végző venezuelai egységének igazgatói tisztét töltötte be.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Jeff Gulko
617.304.7339
jeff@thegulkogroup.com

Contacts

Jeff Gulko
617.304.7339
jeff@thegulkogroup.com