Reply erkend als een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide for Yard Management van 2020

TURIJN, Italië--()--Reply, met zijn LEA ReplyTM Supply Chain Execution Suite, is er trots op erkend te zijn als een representatieve leverancier in Gartner's 2020 Market Guide for Yard Management.

Volgens Gartner, “hebben recente disrupties zoals COVID-19 een gebrek aan focus in de werf aan het licht gebracht. Deze disrupties hebben tot langere stilstandtijden voor vervoerders en tot andere inefficiënties geleid. Dit zorgt voor een hernieuwde interesse in werfoplossingen..” Het rapport stelt verder: “De behoefte aan meer automatisering en digitalisering als gevolg van de recente disrupties en zorgen rond sociale afstand heeft geleid tot meer zicht op de hiaten die bestaan in veel werfactiviteiten,” en “Bedrijven onderzoeken YMS-oplossingen om de hiaten in de toeleveringsketen die in hun eigen werf bestaan te helpen dichten, zoals lange wachttijden voor trailers, onproductieve personeelsbezetting, slecht gesynchroniseerd goederenverkeer en ineffectieve dokplanning.”

LEA ReplyTM Yard Management ondersteunt de uitvoering van end-to-end werfbeheeractiviteiten, met een uitgebreide reeks functies zoals doorstroming aan de poort, dokplanning, dokbeheer en werfbeheer.

LEA ReplyTM bestaat uit een webinterface en mobiele applicatie. De oplossing biedt maximale zichtbaarheid en controle door de inkomende en uitgaande transits te versnellen, het verkeer binnen de werf te verminderen en geavanceerde opties voor werfopslag te bieden.

LEA ReplyTM YMS en LEA ReplyTM Dock Scheduling kunnen worden gebruikt als op zichzelf staande applicaties, parallel of geïntegreerd met andere uitvoeringsoplossingen voor de toeleveringsketen, die samen de LEA ReplyTM Suite vormen.

Het rapport verklaart verder, “volgens de bevindingen in de Modern Materials Handling Annual Warehouse and Distribution Center Automation Survey: 'De bedrijven die de komende twee jaar bestaande SCE-software willen upgraden of nieuwe SCE-software willen implementeren, hebben hun zinnen gezet op WMS (56% ), WCS (43%), YMS (43%), TMS (41%) en systemen voor magazijnuitvoering (41%).'”

Gartner-abonnees kunnen het volledige rapport hier bekijken.

Gartner, “Market Guide for Yard Management”, Simon Tunstall, Bart De Muynck, 25 juni 2020.

GARTNER - DISCLAIMER
Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden behandeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de adviezen van Gartners onderzoeks- en adviesorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

REPLY
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning biedt aan belangrijke Europese industriële groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten bij de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma's van AI, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Aaron Miani
a.miani@reply.com

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Aaron Miani
a.miani@reply.com