Mary Kay neemt deel aan het Generational Dermatology Palm Springs Symposium van 2020

Dr. Lucy Gildea, Chief Scientific Officer of Mary Kay Inc. (Photo: Mary Kay Inc.)

DALLAS, VS--()--Mary Kay Inc., een wereldwijd beautybedrijf en leider in de huidverzorgingsinnovatie, zette zijn decennialange ondersteuning van de beauty- en wetenschappelijke gemeenschappen voort door onlangs het Generational Dermatology Palm Springs Symposium van 2020, dat gehouden wordt van 14 - 16 februari, te ondersteunen.

Generational Dermatology, opgericht door Dr. Wendy E. Roberts, hanteert een benadering van meerdere decennia voor de zich ontwikkelende ouder wordende patiënt, waaronder medische, chirurgische en esthetische dermatologie. Dit symposium is gericht op dermatologen en andere belangrijke specialisten in alle fasen van hun carrière. Deelnemers sluiten zich aan bij buitengewone faculteiten en belangrijke opinieleiders bij de Omni Rancho Las Palmas, Rancho Mirage.

"Onze toewijding aan de wetenschap van huidverzorging gaat niet alleen over het maken van nieuwe Mary Kay producten," zei Dr. Lucy Gildea, Chief Scientific Officer bij Mary Kay. ”Onze betrokkenheid bij evenementen zoals Generational Dermatology stelt ons in staat om innovatieve ideeën en bevindingen uit te wisselen met dermatologen en verdere vooruitgang in de huidgezondheid te blijven ondersteunen. Deze bijeenkomst is ook speciaal voor ons omdat het onze collega's in de dermatologie gedurende hun hele carrière ondersteunt."

Mary Kay Research & Development is bovendien toegewijd aan het ontdekken van trends en technologieën waarmee het bedrijf onweerstaanbare schoonheidsproducten kan ontwikkelen die consumenten innovatieve voordelen bieden. Onder leiding van dr. Lucy Gildea bestaat het Research & Development team uit vooraanstaande wetenschappers uit de hele wereld, die zijn afgestudeerd en gepromoveerd in meerdere disciplines: huidbiologie, celbiologie, chemie, biochemie en meer.

Generationele dermatologie is slechts het nieuwste evenement dat Mary Kay in 2020 heeft gesponsord met wetenschappelijke en academische gemeenschappen die de langdurige inzet van het merk versterken om onderzoek en ontwikkeling op het gebied van huidgezondheid te bevorderen. Elk jaar voert Mary Kay honderdduizenden wetenschappelijke tests uit op producten en ingrediënten, met het oog op de hoogst mogelijke standaard van veiligheid, kwaliteit en prestaties. Mary Kay is in bezit van meer dan 1.500 patenten voor producten, technologieën en verpakkingsontwerpen binnen haar wereldwijde portfolio. In 2018 kondigde het bedrijf de opening aan van een ruim 100 miljoen dollar kostende uiterst geavanceerde productie- en R&D-faciliteit in Lewisville, Texas.

Over Mary Kay

Als een van de eersten die door het ‘glazen plafond’ braken, heeft Mary Kay Ash haar schoonheidsbedrijf meer dan 56 jaar geleden met drie doelen opgericht: goede kansen bieden aan vrouwen, onweerstaanbare producten aanbieden en de wereld verbeteren. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van hoogwaardige huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en parfums. Mary Kay zet zich ervoor in om door samenwerking met organisaties vrouwen en hun naasten wereldwijd mogelijkheden te bieden en richt zich daarbij op ondersteunen van kankeronderzoek, beschermen van overlevenden van huiselijk geweld, verfraaien van onze gemeenschappen en stimuleren van kinderen om hun dromen waar te maken. De oorspronkelijke visie van Mary Kay Ash straalt nog steeds - met iedere lipstick weer. Meer informatie is te vinden op MaryKay.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com