Monument Re voltooit overname van portefeuille van Curalia OVV

 

HAMILTON, Bermuda--()--Monument Re heeft vandaag bekendgemaakt dat het een gesloten portefeuille van levensverzekeringsactiviteiten heeft overgenomen van Curalia OVV, een Belgische onderlinge verzekeringsmaatschappij. De portefeuille wordt overgedragen naar Monument Assurance Belgium NV, de Belgische verzekeraar van de Monument Re Group. De voorwaarden van de transactie zijn niet openbaar gemaakt.

Curalia’s transactie betekent de twaalfde aankoop van Monument Re in Europa. De polisvoorwaarden van de overeenkomsten blijven ongewijzigd.

Over Curalia OVV

Curalia OVV is een Belgische onderlinge verzekeringsmaatschappij die is geautoriseerd door de Nationale Bank van België.

Over Monument Re en Monument Assurance Belgium

Monument Re is een herverzekeraar van levensverzekeringen en een verzekeringsholding in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg, Nederland en Guernsey en filialen in Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland. Monument Re opereert als herverzekeraar en verwerver van vermogensintensieve Europese portefeuilles. Door middel van deze strategie streeft Monument Re ernaar om op activa gebaseerde risico’s te nemen binnen zijn risicobehoefte en deze bedrijven of portefeuilles efficiënt te beheren.

Monument Re staat onder groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority.

Monument Assurance Belgium is onderdeel van de Monument Re Group en opereert onder toezicht van de Nationale Bank van België als een gesloten boekconsolidator van levensportfolio's in België.

Meer informatie is te vinden op www.monumentregroup.com of neem contact op met Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manfred Maske, CEO
info@monumentregroup.com
+1(441) 400-9300

Contacts

Manfred Maske, CEO
info@monumentregroup.com
+1(441) 400-9300