Rick and Morty worden schwifty in Merge Dragons!, de hitgame van Zynga

Karakters uit bekroond televisieprogramma nemen game over in gelimiteerde serie gebeurtenissen

Rick and Morty Get Schwifty in Zynga’s Hit Game, Merge Dragons! (Graphic: Businses Wire)

SAN FRANCISCO--()--Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldmarktleider in interactief entertainment, kondigde vandaag een in-game licentieovereenkomst aan met Adult Swim om de karakters van de Emmy Award-winnende televisieserie Rick and Morty naar Merge Dragons! van Gram Games te brengen. Rick and Morty verschijnen in de puzzel-avonturengame tijdens een speciaal live evenement dat plaatsvindt op 22 november 2019. Maak je klaar om wat draken te squanchen, broh!

De samenwerking brengt Rick and Morty naar speciale gebeurtenissen in Merge Dragons! die spelers belonen voor het genezen van land en verzamelen van punten. In de game spelen Rick and Morty Merge Dragons! en hacken zij hun weg in het spel om de Stone of Reckoning terug te vinden, een krachtig item dat portalen opent naar verboden werelden. Dit zorgt ervoor dat het duo neerstort in Dragonia, de wereld van Merge Dragons!, waar fans kunnen rekenen op super-wetenschappelijke chaos.

Gezien hun drukke intergalactische schema, vinden we het wubba lubba dub-dub-geweldig dat Rick and Morty zich bij ons in Dragonia zullen aansluiten,” zei Bernard Kim, President of Publishing van Zynga. “Als superfans van de serie zijn we vereerd dat ze het scherm zullen delen met onze spelers, op een manier waarvan zowel fans van de serie als van Merge Dragons! zullen genieten. Wie wil nou niet Dragon Rick zien evolueren?!”

Merge Dragons! is beschikbaar als gratis download in de App Store voor iPhone en IPad en op Google Play. Bezoek voor meer informatie over Merge Dragons! de kanalen van de game-community op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.

Opmerkingen redactie:

Klik hier om de ondersteunende bronnen voor Merge Dragons! te bekijken.

Over Zygna Inc.

Zynga is wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Over Gram Games

Gram Games is een ontwikkelingsstudio voor mobiele games, toegewijd aan het leveren van hoogwaardige sociale games die door het spelen een echte band creëren. Gram Games, opgericht in 2012 en in 2018 overgenomen door Zynga, heeft een team van professionals uit de industrie opgebouwd die zich, in hun studio's in Londen en Istanbul, richten op het maken van boeiende games voor mobiele platforms - waaronder Merge Dragons! en 1010! Ga voor meer informatie naar www.gram.gs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zynga mediacontact:
Jonathan Lopera // Iga Kowacka
jlopera@zynga.com // ikowacka@zynga.com

Of

Kjell Vistad // Jeffrey Fong
ONE PR Studio (voor Zynga in de V.S.) // zynga@oneprstudio.com // (510) 893-3271

Contacts

Zynga mediacontact:
Jonathan Lopera // Iga Kowacka
jlopera@zynga.com // ikowacka@zynga.com

Of

Kjell Vistad // Jeffrey Fong
ONE PR Studio (voor Zynga in de V.S.) // zynga@oneprstudio.com // (510) 893-3271