InterGen organiseert resultatenoproep over derde kwartaal 2019

EDINBURGH, Schotland--()--InterGen heeft vandaag aangekondigd dat het een conference call met InterGen-investeerders heeft gepland voor donderdag 28 november 2019 om 15:00 uur GMT om de bedrijfs- en financiële resultaten te rapporteren voor het derde kwartaal van 2019 eindigend op 30 september 2019.

De oproep staat open voor investeerders van InterGen en wordt gehost door Jim Lightfoot, President en CEO van InterGen, en Paul Teague, CFO van InterGen.

Huidige InterGen-investeerders die willen deelnemen aan de conference call en de bijbehorende diapresentatie en financiële informatie willen bekijken, dienen zich te registreren op www.intergen.com of contact opnemen met investor_relations@intergen.com.

OVER INTERGEN

InterGen is een wereldwijd bedrijf voor energieopwekking met zes energiecentrales in bedrijf die een totale productiecapaciteit van 4.650 megawatt vertegenwoordigen (3.357 netto vermogen MW). Deze faciliteiten bevinden zich in Australië en het Verenigd Koninkrijk. InterGen is gezamenlijk eigendom van Sev.en Energy en China Huaneng Group/Guangdong Yudean Group. Ga voor meer informatie naar www.InterGen.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Melissa McKerrow
+ 44 (131) 624 7369
mmckerrow@intergen.com

Contacts

Media
Melissa McKerrow
+ 44 (131) 624 7369
mmckerrow@intergen.com