PastBook wint de Deloitte Technology Fast50 2019 voor de media- en entertainmentsector en bereikt het podium van de competitie

AMSTERDAM--()--Op de 20e editie van de Deloitte Technology Fast50-prijsuitreiking heeft PastBook (https://www.pastbook.com) - het wereldwijde platform voor één-klik-fotoproducten, gevestigd in Amsterdam en opgericht door de Italiaanse ondernemer Stefano Cutello - de categorieprijs gewonnen als het #1 snelstgroeiende technologiebedrijf in de media- en entertainmentsector. Het bedrijf haalde de top 3 van de gehele competitieranglijst, met een omzetgroei van 4623%.

"Een van de snelstgroeiende toptechbedrijven worden is geen gemakkelijke klus, vooral als je de enige oprichter bent. Ik wil mijn team, mijn aandeelhouders - en iedereen die aan ons traject heeft deelgenomen - enorm bedanken voor het vertrouwen, de passie en het harde werk dat onze ongelooflijke groei mogelijk heeft gemaakt. Ik wil deze prijs graag opdragen aan Laura (RIP), een vriendin en belangrijke medewerker die toetrad tot PastBook toen deze groei net begon en ons hielp om op te schalen tot dit huidige moment: bedankt!"
- Stefano Cutello, oprichter en CEO van PastBook

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse verkiezing van de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Bedrijven onder de 4 jaar kunnen deelnemen aan het Rising Star-programma.

Hier is volledige ranglijst: https://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/technologie-media-telecom/articles/ranking-technology-fast50.html

"Dit jaar is de 20e editie van de Fast 50. In al die jaren hebben we nog niet eerder zo veel registraties ontvangen. De kwaliteit en de groeisnelheid van de inschrijvingen waren extreem hoog. Om dit jaar in de ranglijst te komen was een minimum groeipercentage van 312 procent nodig. Hieruit blijkt dat het klimaat bij scale-ups is verbeterd."
- Bart de Vries, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stefano Cutello
Oprichter en CEO
press@pastbook.com
+1 (435) 728-0674
Website: https://www.pastbook.com
Pressroom: https://news.pastbook.com

Contacts

Stefano Cutello
Oprichter en CEO
press@pastbook.com
+1 (435) 728-0674
Website: https://www.pastbook.com
Pressroom: https://news.pastbook.com