Wiwynn toont Edge-oplossing voor 5G/NFVI op OCP Regional Summit 2019

AMSTERDAM--()--Wiwynn (TWSE: 6669), een innovatieve cloud IT-infrastructuurprovider voor datacenters, heeft vandaag de demonstratie aangekondigd van zijn nieuwe 5G/NFVI Edge-oplossing - EP100 op de OCP Regional Summit 2019 op 26-27 september. Wiwynn® EP100 maakt gebruik van de OCP OpenEDGE-specificatie en de nieuwste Intel® Speed Select Technology - Base Frequency (Intel® SST-BF)-functie voor diverse toepassingen die lage latentie en enorme gegevensverwerkingsmogelijkheden vereisen op Edge-locaties voor het komende 5G-tijdperk.

Met de krachtige en geoptimaliseerde 2e generatie Intel® Xeon® Gold 6252N-processor maakt Wiwynn EP100 snelle workloads mogelijk bij het doorsturen van pakketten. Verder helpt het bedrijf communicatieserviceproviders (CoSP's) om te voldoen aan de eisen voor gegevensverwerking met lage latentie van NFVI, Cloud RAN en moderne centrale kantoren met een flexibele en zeer efficiënte architectuur tegen een evenwichtige prijs.

"Door gebruik te maken van de nieuwe gespecialiseerde NFVI-functie met de naam Intel® SST-BF, kunnen gebruikers dankzij EP100 de prestaties van gerichte toepassingen verbeteren tijdens runtime," aldus Ted Pang, Senior Director bij Wiwynn. "We hebben ook gebruik gemaakt van het Yardstick/Network Services Benchmarking (NSB) PROX-testframework van Linux Foundation OPNFV, die werd bijgedragen door Intel en industriële partners, om de prestaties in verschillende configuraties te garanderen. CoSP's kunnen snel infrastructuur implementeren voor verschillende VNF's op basis van de prestatiebenchmarkresultaten." De whitepaper van Wiwynn over de Intel® SST-BF-prestatietest is nu beschikbaar om hier te downloaden.

"Stabiele en betrouwbare infrastructuur is de sleutel voor serviceproviders voor de NFVI-implementatie van CoSP," stelde Henk van den Eeckhout, Sales Director Service Provider, Intel EMEA Sales Territory. "Met de Intel® SST-BF kunnen gebruikers zorgen voor stabiele prestaties voor latentiekritieke workloads. Via Intel® SST-BF en het Yardstick/NSB PROX-testframework van Intel biedt Wiwynn zijn klanten een geoptimaliseerde en geteste infrastructuur en versnelt het bedrijf het implementatieproces voor de 5G-toekomst."

Wiwynn EP100 kan flexibel worden geconfigureerd met verschillende sledes binnen het 3U Edge-platform. Op de OCP Regional Summit zal dit platform worden geconfigureerd met vijf 1U-serversledes met halve breedte en één socket en wordt een demonstratie gegeven van de OCP openEDGE multi-vendor interoperabiliteit met openEDGE-ecosysteempartners in het Experience Lab. Elke slede ondersteunt één PCIe Gen3 x16 FHHL-versneller met één OCP NIC 3.0-sleuf om te voldoen aan de uiteenlopende vraag naar latentie, gegevensverwerking, stroomverbruik en netwerken voor Edge-computertoepassingen. CoSP's kunnen ook de computerkracht opschalen door meer EP100-systemen toe te voegen voor toepassingen variërend van basisstations tot regionale centrale kantoren.

Over Wiwynn

Wiwynn is een innovatieve cloud IT-infrastructuurleverancier van hoogwaardige computer- en opslagproducten, plus rack-oplossingen voor toonaangevende datacenters. Wij investeren agressief in technologieën van de volgende generatie voor optimalisatie van de werklast en de beste TCO (Total Cost of Ownership). Als leverancier van OCP-oplossingen (Open Compute Project) en Platinum-lid neemt Wiwynn actief deel aan geavanceerde computer- en opslagsysteemontwerpen, terwijl de voordelen van OCP voortdurend worden geïmplementeerd in traditionele datacenters.

Ga voor meer informatie naar de website of de blog van Wywinn of neem contact op met sales@wiwynn.com

Volg Wiwynn op Facebook en Linkedin voor het laatste nieuws en markttrends.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon van Wiwynn
Bing Wu
Wiwynn Corporation
Bing_wu@wiwynn.com

Contacts

PR-contactpersoon van Wiwynn
Bing Wu
Wiwynn Corporation
Bing_wu@wiwynn.com