FINEOS genoteerd aan de Australian Securities Exchange

FINEOS lists on the Australian Securities Exchange (Photo: Business Wire)

DUBLIN--()--FINEOS Corporation Holdings plc (ASX:FCL), een toonaangevende leverancier van groeps- en individuele kernsystemen voor levens-, ongevallen- en ziektekostenverzekeringen, heeft vandaag de start aangekondigd van de handel op de Australian Securities Exchange (ASX) via een beursintroductie (IPO). Het totale aantal aangeboden effecten (CHESS Depository Interests of 'CDI's') was 84,4 miljoen tegen een prijs van A $ 2,50 per CDI. De totale bruto-opbrengst van het aanbod bedroeg A$ 211 miljoen.

FINEOS is van plan om de netto-opbrengst van de beursgang te gebruiken om verder te investeren in R&D om de FINEOS-productvoetafdruk te vergroten en nieuwe bedrijfslijnen te ontwikkelen, om te investeren in extra mogelijkheden voor verkoop, marketing en klantaccountbeheer en om bestaande schulden af te lossen en verkopende aandeelhouders te betalen.

Belangrijke gebieden van de groeistrategie voor FINEOS zijn onder meer:

• Vergroten van onze productpenetratie en introduceren van nieuwe producten binnen het bestaande klantenbestand;

• Behouden van technologisch leiderschap en voortdurende productinnovatie van het gehele FINEOS Platform;

• Uitbreiden:

  • verkoop-, marketing- en productleveringsmogelijkheden wereldwijd;
  • strategische partnerschappen met bezorgpartners en complementaire productpartners;
  • en vergroten van de penetratie in aangrenzende verticale verzekeringsmarkten.

Macquarie Capital (Australia) Limited en Moelis Australia Advisory Pty Ltd beheren en garanderen gezamenlijk het Bod.

Over FINEOS Corporation Limited

FINEOS is een toonaangevende leverancier van kernsystemen voor levens-, ongevallen- en ziektekostenverzekeraars wereldwijd met 6 van de 10 grootste collectieve levens- en ziektekostenverzekeraars in de VS, evenals 6 van de 10 grootste levens- en ziektekostenverzekeraars in Australië. Met werknemers en kantoren over de hele wereld blijft FINEOS snel opschalen en werkt het samen met innovatieve, progressieve verzekeraars in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Het FINEOS Platform biedt klanten volledige end-to-end kernadministratie voor levens-, ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor groepen, vrijwilligers en personen. Het FINEOS Platform omvat de FINEOS AdminSuite-kernproducten en add-onproducten, FINEOS Engage ter ondersteuning van digitale betrokkenheid en FINEOS Insight voor analyse en rapportage.

Ga voor meer informatie naar www.FINEOS.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Victoria Jamison
Marketing Manager
FINEOS Corporation
+ 353 1 639 9700
victoria.jamison@FINEOS.com

Contacts

Victoria Jamison
Marketing Manager
FINEOS Corporation
+ 353 1 639 9700
victoria.jamison@FINEOS.com