The We Company dient registratieverklaring in voor voorgestelde eerste openbare aanbieding

NEW YORK--()--The We Company heeft vandaag aangekondigd dat het een registratieverklaring op formulier S-1 heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission ('SEC') met betrekking tot een eerste openbare aanbieding van haar gewone aandelen Klasse A. Het aantal aan te bieden aandelen en de prijsklasse voor het voorgestelde aanbod zijn nog niet bepaald.

J.P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC, BofA Merrill Lynch, Barclays, Citigroup, Credit Suisse, HSBC, UBS Investment Bank en Wells Fargo Securities zullen dienen als gezamenlijke bookrunning-beheerders voor het aanbod. Het aanbod zal alleen worden gedaan door middel van een prospectus. Kopie├źn van het voorlopige prospectus met betrekking tot het aanbod, indien beschikbaar, kunnen worden verkregen bij: J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, of telefonisch op (866) 803-9204 (gratis); en bij Goldman Sachs & Co. LLC, Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefonisch op (866) 471-2526, per fax op (212) 902-9316 of per e-mail op Prospectusny@ny.email.gs.com.

Een registratieverklaring met betrekking tot deze effecten is gedeponeerd bij de SEC maar is nog niet van kracht geworden. Deze effecten mogen niet worden verkocht, noch mogen aanbiedingen om te kopen worden aanvaard voordat de registratieverklaring van kracht wordt. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of de uitnodiging tot een aanbod om deze effecten te kopen, noch zal er enige verkoop van deze effecten zijn in enige staat of jurisdictie waarin een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetgeving van een dergelijke staat of jurisdictie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Jimmy Asci, Gwen Rocco
Press@wework.com

Investeerders
Aristaia Vasilakis, Chandler Salisbury
investor@we.co

Contacts

Pers
Jimmy Asci, Gwen Rocco
Press@wework.com

Investeerders
Aristaia Vasilakis, Chandler Salisbury
investor@we.co