Blue Magic Inc. lanceert japanese-cuisine.com, en zet e-learning in om voor het leren van de cultuur en technieken van de authentieke Japanse keuken

De enige cursus ter wereld die voldoet aan het Bronze Certification System dat wordt erkend door de Japanse regering

Download

Loading media player...

TOKIO--()--Blue Magic Inc., gevestigd in Tokio, Yukiko Akimoto, CEO, heeft een e-learning programma ontwikkeld voor het leren van de cultuur en technieken van de authentieke Japanse keuken in samenwerking met de Japanse Culinary Academy, gevestigd in Kyoto, Yoshihiro Murata, directeur. Het programma staat gepland voor een wereldwijde lancering op 12 juli 2019.

Hoewel er wereldwijd meer dan 120.000 Japanse restaurants zijn, geven getallen aan dat slechts drie procent door Japanse koks wordt uitgebaat. Er is veel interesse in de Japanse keuken onder professionals die overal ter wereld in Japanse restaurants werken, en onder studenten in culinaire academies. Veel mensen willen graag leren authentiek Japans te koken.

En toch zijn er wereldwijd bijna geen scholen waar men de Japanse keuken kan leren. Met uitzondering van een paar restaurants, is het bijna onmogelijk om de authentieke Japanse keuken te leren.

Dit e-learning project is daarom een poging om die toestand te verbeteren en bij te dragen aan de toekomst van de Japanse keuken en de Japanse eetcultuur door mogelijkheden te bieden om de technieken en cultuur van die keuken overal ter wereld te leren.

Het aanvankelijke curriculum is gecreƫerd door de Japanese Culinary Academy, met de beste chefs in Japan als instructeurs. De materialen zijn zodanig gestructureerd dat de gebruikers video's kunnen bekijken en de technieken leren, een voor een, die de basis vormen van de Japanse keuken.

Dit curriculum voldoet tevens aan de richtlijnen die het Japanse ministerie van landbouw, bosbouw en visserij op 1 april 2016 heeft gesteld, om culinaire vaardigheden voor de Japanse keuken buiten Japan te certificeren. Het programma omvat alle kennis en vaardigheden nodig voor de Bronze Certification binnen dat door de regering opgezette richtlijnensysteem. Lessen zijn eerst beschikbaar in het Engels en Mandarijns, met plannen om later ook andere talen te ondersteunen.

De website van het programma is https://japanese-cuisine.com

Naast de lancering op 12 juli van het e-learning programma, is er een e-commerce site gepland voor begin augustus om de culinaire uitrusting te verkopen die nodig is voor het leren van de Japanse kooktechnieken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Richt u voor alle vragen aan:
Blue Magic Inc.
Ms Ayumi Kuji
info@japanese-cuisine.com
https://bluemagic.co.jp/

Contacts

Richt u voor alle vragen aan:
Blue Magic Inc.
Ms Ayumi Kuji
info@japanese-cuisine.com
https://bluemagic.co.jp/