CoinDeal viert verlenging van sponsordeal met Wolverhampton Wanderers met lancering van innovatief gratis token

  • CoinDeal, een internationale cryptovalutabeurs, blijft ook in het seizoen 2019/20 van de Engelse Premier League de officiële mouwsponsor van Wolverhampton Wanderers
  • CDL, een interessant nieuw CoinDeal-token, biedt diverse voordelen en is gratis verkrijgbaar voor 450.000 gebruikers
  • CoinDeal breidt in hoog tempo uit naar meer dan 40 Amerikaanse staten voor het einde van 2020

Jeff Shi (Executive Chairman Wolverhampton Wandrerers) and Kajetan Máckowiak (Co-founder CoinDeal) (Photo: Business Wire)

WOLVERHAMPTON, Engeland--()--De internationale cryptovalutabeurs CoinDeal heeft de verlenging bekendgemaakt van de sponsordeal met Wolverhampton Wanderers voor nog een jaar. Om dat te vieren heeft het bedrijf, dat steeds verder uitbreidt in de VS, een innovatief nieuw token geïntroduceerd: CDL.

De mouwsponsorovereenkomst van CoinDeal met de club uit de Engelse Premier League houdt in dat het logo van het bedrijf blijft prijken op het wedstrijdtenue van het eerste elftal.

De oorspronkelijke overeenkomst, ’s werelds eerste sponsordeal met een cryptovalutabeurs in de voetbalwereld, viel samen met de opmerkelijke prestatie van het behalen van de zevende plaats in de Engelse Premier League door de Wolves, waarmee de club voor het eerst in bijna 40 jaar Europees voetbal veiligstelde.

CDL, het nieuwe token van CoinDeal, is vanaf nu verkrijgbaar op www.coindeal.com - volledig gratis voor de 320.000 bestaande gebruikers en 130.000 nieuwe CoinDeal-gebruikers. Het CDL-token biedt een hogere liquiditeit op de CoinDeal-beurs en aanvullende koppelingen met cryptovaluta en fiduciaire valuta.

De diverse voordelen blijven van kracht: lagere transactiekosten, geavanceerde transactiefuncties, Fast Pass-prioriteitsregeling en een meerlagig inzetmechanisme waarmee kosten volledig kunnen worden geëlimineerd.

De verlenging van de sponsordeal met de Wolves en de lancering van het CDL-token volgen op een snelle groei van CoinDeal over de afgelopen 12 maanden. CoinDeal heeft 320.000 gebruikers aan zich verbonden, eerder dit jaar een 24-uurs handelsvolumerecord van meer dan US$ 32 miljoen gezet* en een notering bereikt bij The Tie (www.thetie.io) als de cryptovalutabeurs met het op drie na hoogste verwachte volume in 2019**.

Het betreden van de Amerikaanse markt kenmerkt het voornemen van CoinDeal om voort te bouwen op dit momentum, het groeiniveau vast te houden en de positie van CoinDeal als prominente internationale cryptovalutabeurs te verstevigen. CoinDeal is in eerste instantie beschikbaar in 14 staten*** en breidt voor het einde van 2020 uit naar 40 staten met een USD-koppeling. Op het CoinDeal-platform kunnen gebruikers uit de geselecteerde staten zich nu inschrijven en gratis CDL-tokens ontvangen.

Kajetan Maćkowiak, medeoprichter van CoinDeal, merkt op: “We zijn zeer verheugd over de verlenging van de overeenkomst met Wolverhampton Wanderers na het succes in ons eerste jaar als officiële sponsor en zetten onze nauwe samenwerking met de club voort bij het uitdragen van de boodschap van CoinDeal naar een mondiaal publiek. We wensen de club veel geluk in nog een succesvol seizoen in de Premier League en gedurende hun campagne in de Europa League.”

“Over de afgelopen 12 maanden hebben we een snelle groei van CoinDeal meegemaakt en het verheugt ons zeer bekend te kunnen maken dat we nu wereldwijd meer dan 320.000 gebruikers hebben. Na het bereiken van de ene mijlpaal na de andere met CoinDeal, kijken we vol enthousiasme uit naar de groeimogelijkheden die worden geboden door het betreden van de Amerikaanse markt.”

“De lancering van het CDL-token is bedoeld om te helpen deze groei te versnellen. Het is een fantastische mogelijkheid voor nieuwe gebruikers om gratis te beginnen met handelen, en voor alle bestaande CoinDeal-gebruikers om te profiteren van diverse andere voordelen op een prominente internationale cryptovalutabeurs.”

Naast het betreden van de Amerikaanse markt, is CoinDeal toegelaten als lid van de VQF (vereniging voor kwaliteitsborging van financiële dienstverlening). De VQF-licentie is niet alleen een bevestiging van de financiële geloofwaardigheid van CoinDeal, maar stelt het bedrijf tevens in staat als CoinDeal Swiss activiteiten te ontplooien in Zwitserland.

Meer informatie: www.coindeal.com

Video

Opmerkingen voor editors:

*24-uurs handelsvolumerecord van CoinDeal op 15-05-19: US$ 32.675.859

**The Tie – Top 100 CryptoCurrency Exchanges by expected volume

***Eerste staten: Indiana, Idaho, Kansas, Montana, New Hampshire, New Jersey, Pennsylvania, Tennessee, Texas, Virginia en Wisconsin.

CDL-tokens

Het CDL-token is gemaakt met behulp van EOS-blockchain en biedt korte transactietijden en aanzienlijk lagere netwerkkosten in vergelijking met de meeste ERC20-tokens.

De totale voorraad van CDL-tokens bedraagt 50.000.000 stuks. Na de voltooiing van de weggeefactie, lanceert CoinDeal diverse koppelingen met crypto- en fiduciaire valuta.

CoinDeal

CoinDeal biedt toegang tot meer dan 55 cryptomarkten, waaronder de populairste cryptovaluta, zoals Ethereum, Bitcoin en Litecoin. CoinDeal biedt daarnaast toegang tot veel fiduciaire valuta, waaronder de euro (EUR), de dollar (USD), het Britse pond (GBP), de Poolse zloty (PLN), de roebel (RUB) en de Koreaanse won (KRW).

CoinDeal onderscheidt zich van andere bedrijven door hun gebruikers de mogelijkheid te bieden door middel van een stemming nieuwe cryptovaluta te kiezen, zodat iedereen een aandeel kan hebben in de groei van het handelsplatform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katarzyna Pergoł
media@coindeal.com

Contacts

Katarzyna Pergoł
media@coindeal.com