Monument Re voltooit aankoop van Nordben Life and Pension Insurance Co. Limited

HAMILTON, Bermuda--()--Monument Re kondigde vandaag aan dat de aankoop is voltooid van Nordben Life and Pension Insurance Co. Limited (‘Nordben’) van BenCo Insurance Holding B.V., na ontvangst van goedkeuring door de regelgevende instantie, Guernsey Financial Services Commission (‘GFSC’).

Manfred Maske, CEO van Monument Re Group, zei: “De voltooiing van deze transactie positioneert de Monument Group goed als het gaat om de uitvoering van haar strategie in de gebieden onder de Britse Kroon.”

Over Nordben

Nordben, een in Guernsey gevestigd bedrijf, heeft een vergunning voor het uitvoeren van langetermijn- en algemene verzekeringsactiviteiten, inclusief binnenlandse activiteiten, en is onderworpen aan de regelgeving van de Guernsey Financial Services Commission. Nordben is sinds begin 2016 gesloten voor alle nieuwe zakenactiviteiten.

Over Monument Re

Monument Re Limited (‘Monument Re’) is een klasse E herverzekeraar en holdingmaatschappij onderhevig aan groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority. Monument Re is een op Bermuda gevestigde herverzekeraar die is opgericht om hoofdzakelijk op te treden als eigendom-intensieve herverzekeraar en inkoper in Europa.

De bedrijvengroep is vertegenwoordigd in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg, Nederland en nu ook Guernsey.

Meer informatie is te vinden op www.monumentregroup.com of neem contact op met Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manfred Maske, CEO
info@monumentregroup.com
+1(441) 400-9300

Contacts

Manfred Maske, CEO
info@monumentregroup.com
+1(441) 400-9300