REPLY: neem deel aan de Creative Challenge!

TURIJN, Italië--()--Op 8 april opende Reply de registratie voor haar eerste Creative Challenge, die op 10 mei zal plaatsvinden. De Challenge is een teamwedstrijd voor studenten en creatievelingen van over de hele wereld die de strijd zullen aangaan bij de ontwikkeling van een creatief concept dat wordt toegewezen door een jury van experts.

De creatieve teams van de agentschappen van Reply - Avvio Reply, Bitmama, Triplesense Reply en Xister - hebben de uitdaging vastgelegd in samenwerking met hun partners, waaronder BP, Brose, Costa Crociere, Durex en Fiat. De taak is om een creatieve oplossing te ontwikkelen voor de gebieden sociale media, video, branding, klantervaring en branding van de werkgever.

"Digitalisering en de almaar toenemende verspreiding van sociale media dragen bij aan het belang van de digitale ervaring in de communicatiestrategieën van bedrijven. Reply en haar creatieve agentschappen zetten zich in voor de promotie en ontwikkeling van dit soort vaardigheden, waarvoor specialisatie en een hoog niveau van creativiteit vereist is," aldus CTO Filippo Rizzante. "De afgelopen maanden hebben we met succes de Challenge-formule getest op basis van de thema's Code en Cybersecurity, waarbij meer dan 30.000 mensen betrokken waren. Vandaag lanceren we met de steun van belangrijke klanten van ons netwerk onze eerste Creative Challenge en vertrouwen we erop creatief talent te ontdekken."

De Challenge vindt plaats op vrijdag 10 mei. Elk team zal 48 uur hebben om de opdracht te lezen en hun creatieve voorstel in te zenden. De finalisten, geselecteerd door een panel van deskundigen, zullen hun projecten presenteren tijdens Reply Xchange 2019 (Milaan, 3 juli), voorafgaand aan de aankondiging van het winnende team.

Ga voor meer informatie over het evenement naar challenges.reply.com of bekijk de video.

Reply
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning biedt aan belangrijke Europese industriële groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten bij de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma's van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Contacts

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com