Stewart Title Ltd. maakt nieuw Executive kantoor in Londen en toevoeging van Claims Counsel en Senior Underwriter bekend

LONDEN--()--Stewart Title Ltd., de assuradeur voor Stewart’s transacties in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Australië maakt de uitbreiding bekend van zijn in Londen gevestigde executive kantoor. Het nieuwe kantoor bevindt zich op Haymarket 11, Londen. Naast de nieuwe kantoorruimte in Londen, is Stewart verhuisd naar een grotere vestiging in Norwich eerder dit jaar, zodat ze twee vestigingen hebben in het Verenigd Koninkrijk naast kantoren in heel Europa, waaronder Milaan, Boekarest, Warschau en Praag.

In een andere zet om in de regio te groeien, heeft Stewart de toevoeging van twee ervaren leden aan hun team bekendgemaakt, die zowel hun acceptatiebeleid en claimsafdelingen versterken.

Ferky Azib kwam bij Stewart als Claims Counsel en begint zijn functie met een rijkdom aan litigatie-ervaring na gewerkt te hebben met een aantal nationale juridische kantoren, inclusief als laatste, Dentons. Mevrouw Azib is lid van de Property Litigation Association en een lid van het comité voor vrouwen in onroerend goed.

Michael Sawyerr kwam bij het team als Senior Development Underwriter. De heer Sawyerr heeft meer dan zeven jaar ervaring als een titel verzekering assuradeur na zowel bij Legal en Contingency Limited en First Title Insurance gewerkt te hebben.

“Deze uitbreiding van onze operaties weerspiegelt onze toewijding aan het bieden van uitstekende service aan onze cliënten in het VK en Europa”, zei Steven Lessack, Group President, International Operations. “Met de groei van ons bedrijf in deze regio voelden we dat er hier een investering was vereist om te garanderen dat we snelle en op maat gemaakte oplossingen voor eigendomsrechtverzekering kunnen bieden. We zijn erg blij om twee geweldige leden aan ons Europese team te hebben toegevoegd als aanvullende contactpunten voor onze cliënten.”

Het team van Stewart staat bekend om zijn kennis, ondersteunende technologie en het vermogen om titelverzekeringspolissen aan te passen aan heel diverse onroerend goed-transacties. Het bedrijf is de leider in Europa en specialiseert zich in het vergemakkelijken van grensoverschrijdende transacties en het oplossen van marktspecifieke problemen met lokale deskundigheid en aangepaste verzekering, en helpt zo cliënten om hun transacties efficiënt en zonder zorgen uit te voeren.

Over Stewart Title Ltd.

Stewart Title Ltd. is een verzekeraar van eigendomstitels die is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority en Prudential Regulation Authority. Als volledige dochteronderneming van Stewart Title Guaranty Company is Stewart Title Ltd. de belangrijkste assuradeur van Britse, Europese en Australische transacties. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Londen en kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Australië. Stewart Title Ltd. levert een scala aan eigendomsverzekeringsproducten die het overdrachts- en sluitingsproces stroomlijnen en klanten helpen met creatieve oplossingen voor moeilijke eigendomskwesties. Meer informatie kunt u vinden op http://www.stewarttitlelimited.com.

Over Stewart

Stewart Information Services Corporation (NYSE-STC) is een wereldwijd onroerend goed dienstenbedrijf, die producten en diensten aanbiedt via onze directe activiteiten, netwerk van Stewart Trusted Providers™ en familie van bedrijven. Van residentiële en commerciële eigendomsverzekering en sluitings- en regelingsdiensten tot gespecialiseerde aanbiedingen voor de hypotheekindustrie, we bieden de uitgebreide service, diepe expertise en oplossingen die onze klanten nodig hebben voor elke transactie van onroerend goed. Bij Stewart geloven we in het opbouwen van sterke relaties – en deze samenwerkingsverbanden zijn de pijler van elke sluiting, elke transactie en elke deal. Stewart. Echte partners. (Real partners.) Echte mogelijkheden.tm(Real possibilities.™) Meer informatie kunt u vinden op http://www.stewart.com, abonneer u op het Stewart blog op http://blog.stewart.com of volg Stewart op Twitter® @stewarttitleco.

Handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stewart Information Services Corporation
Rahim Balsara
Media Relations
mediarelations@stewart.com
of
Tomasz Klodowski, +48 22 255 0875
Managing Director, European Operations
tk@stewart.com

Contacts

Stewart Information Services Corporation
Rahim Balsara
Media Relations
mediarelations@stewart.com
of
Tomasz Klodowski, +48 22 255 0875
Managing Director, European Operations
tk@stewart.com