Closed Beta 2 voor MapleStory 2 begint binnenkort!

Registreer vandaag voor een kans op het ervaren van nieuwe content

LOS ANGELES--()--Nexon America heeft vandaag de Closed Beta 2 voor MapleStory 2 aangekondigd van 18 juli tot en met 1 augustus 2018. Nieuwe spelers en fans van de franchise kunnen nu registreren op http://maplestory2.nexon.net/en/signup/.

Terwijl het verfijnen van MapleStory 2 doorgaat zal de Closed Beta 2 nieuwe contentupdates, besturingsverbeteringen en nieuwe World Quests bevatten voor Maplers die meer RPG in hun leven willen!

Nexon biedt meerdere manieren aam om mee te doen aan de Closed Beta 2, waaronder:

  • Monsterinvasie Retweet-events: Socialemedia-evenementen via het officiële @PlayMaple2 Twitter-kanaal waar spelers beta-keys kunnen winnen;
  • Tria’s Tournament: Een website-evenement van 2 juli tot en met 12 juli met speciale beloningen in het spel voor deelnemers die stemmen op hun favoriete klasse en hun resultaten delen. Een select aantal deelnemers van dit toernooi krijgt toegang tot Closed Beta 2;
  • Razer-partnerschap: Razer, een wereldwijd leider in verbonden apparaten en software voor gamers, zal fans betacode-cadeau’s aanbieden.

Maplestory 2 zal ook een nieuwe battle royale-modus bevatten genaamd Mushking Royale! Mushking Royale is slechts één weekend tijdens Closed Beta 2 beschikbaar en wel van 20 juli tot en met 22 juli 2018. Deze nieuwe modus laat 50 spelers tegen elkaar vechten tot er één winnaar over is. Unieke kenmerken van deze modus zijn de mogelijkheid om op muren te klimmen, door obstakels te springen, te verstoppen in bosjes en de kracht van een karakter te verhogen door monsters te verslaan. Voordelen van het spelen van Mushking Royale tijdens Closed Beta 2 omvatten cosmetische beloningen voor de officiële lancering.

“Wij hebben geluisterd naar de gemeenschap en nemen hun feedback heel serieus”, zei Jungsoo Lee, President van Nexon America. “Terwijl we nieuwe content en wijzigingen implementeren en de servers onderwerpen aan een stresstest voor MapleStory 2, zal een tweede Closed Beta ervoor zorgen dat fans de beste ervaring hebben vanaf de lancering.”

Om spelers op de hoogte te houden van ontwikkelingen zal Nexon ook een nieuwe Producers Blog-serie starten waar community managers en producers van MapleStory 2 content zullen bespreken en de spelers op de hoogte zullen houden. Om bij te blijven met het laatste nieuws en informatie bezoekt u: http://maplestory2.nexon.net/en/news.

Activa: MapleStory 2

Sociale media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.net

Nexon America, onderdeel van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) (3659.TO), is een wereldleider in online games, met meer dan 100 actieve games in meer dan 190 landen. Nexon was grondlegger van micro-transacties en het free-to-play businessmodel, en wordt alom geprezen voor ongeëvenaarde wereldwijde expertise in ingewikkelde live spelafhandeling, opzetten van spelersgemeenschappen en behouden van titels gedurende jaren, of zelfs tientallen jaren. Het bedrijf, dat in 1994 is opgericht in Korea, heeft nu zijn hoofdvestiging in Japan en is genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange. In 2017 werd Nexon opgenomen in de Nikkei Stock Index 300.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Spark voor Nexon America
Jeff Koo
nexon@sparkpr.com

Contacts

Spark voor Nexon America
Jeff Koo
nexon@sparkpr.com