Clickbooth neemt deel aan de Affiliate World Europe 2018-conferentie

De Affiliate World Europe-conferentie zal meer dan 3.000 aangesloten marketingprofessionals verwelkomen in Barcelona, ​​Spanje, 18-20 juli, 2018.

SARASOTA, Fla.--()--Clickbooth, een toonaangevend technologiebedrijf dat merken helpt hun omzet te verhogen door middel van datagestuurde ‘Cost-Per-Action’-marketing, zal zich bij professionals uit meer dan 80 landen aansluiten op de Affiliate World Europe Conference 2018. Gehouden in Barcelona, Spanje van 18-20 juli.

Geclassificeerd als het nummer # 1 CPA Network ‘Worldwide’ door mThink's Blue Book 2017 & 2018.

Clickbooth is de best presterende powerhouse van de performance-marketingbranche. Hun toewijding om hun filialen en adverteerders uitzonderlijke prestaties te leveren, is ongeëvenaard in de digitale marketingbranche. Clickbooth biedt zijn filialen toegang tot duizenden topcampagnes, eigen partnervriendelijke technologie en ervaren accountmanagers met een team dat al meer dan 15 jaar actief is. Clickbooth wordt ook gezien als een leider op het gebied van digitale reclame, die zijn adverteerders voorziet van consistent, omvangrijk verkeer, de juiste leads en een ervaren verkoopteam. Als een bedrijf dat pionier is op het gebied van performance-marketing, kijkt het Clickbooth-team uit naar de inzichten en netwerkmogelijkheden die de conferentie van dit jaar te bieden heeft.

Als directeur van Corporate Marketing van Clickbooth stelt Tony Aldarondo:

“Het businessmodel van Clickbooth is anders dan alle andere binnen de marketingruimte van Cost-Per Action. We voeren niet alleen uw strategieën uit voor performance-marketing, wij zijn uw partner. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen vertrouwen voor de beste aanbiedingen, geavanceerde technologie en expertise die worden geleverd met meer dan 15 jaar succes binnen de performance-marketingbranche. We kijken ernaar uit om nieuwe klanten te laten zien en te helpen ontdekken waarom Clickbooth het nr. 1 CPA-netwerk ter wereld is.”

Clickbooth bevindt zich op de hoofdtentoonstelling bij stand C1, met de volgende teamleden:

Erin Cigich, CEO

Brad Dobbins, Executive Vice President of Affiliates

Tony Aldarondo, Director of Marketing

Daniel Carter, Director of Network Advertisers

Brian Taylor, Director of Network Affiliates

Amanda Irons, Senior Affiliate Executive

Over AWE 2018

Affiliate World Europe is de ontmoetingsplek voor de top van de wereld op het gebied van affiliate en eCommerce marketeers. Het evenement van dit jaar wordt gehouden van 18 - 20 juli 2018 in Barcelona, Spanje. Bezoek voor meer informatie https://affiliateworldconferences.com/europe/.

Over Clickbooth

Clickbooth is een technologiebedrijf dat een programmatische benadering van traditionele performance-marketing hanteert, resulterend in een nulrisico en een hoger rendement voor klanten. De eigen performance-uitwisseling van het bedrijf biedt adverteerders die op zoek zijn naar nieuwe klantenacquisities toegang tot het grootste distributienetwerk van online marketingexperts, gespecialiseerd in display, social, native, zoekopdracht-, e-mail en contextueel verkeer. Partners die het platform gebruiken, zien 30% hogere EPC's en laten het platform omgaan met optimalisatie, cap-management en bieden testen voor hen aan, waardoor ze hun bedrijf aanzienlijk kunnen opschalen. Bezoek ons op www.clickbooth.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clickbooth
Tony Aldarondo, +1 (866) 867-6333
pr@clickbooth.com
www.clickbooth.com

Contacts

Clickbooth
Tony Aldarondo, +1 (866) 867-6333
pr@clickbooth.com
www.clickbooth.com