ThriveTracker aanwezig op de conferentie Affiliate World Europe 2018

SARASOTA, Fla.--()--ThriveTracker, een toonaangevende web- en mobieltracker voor media-inkopers en prestatiemarketeers, bezoekt de conferentie Affiliate World Europe Conference van dit jaar in Barcelona, Spanje. ThriveTracker is daar samen met 3.000 affiliate-marketingprofessionals voor het versterken van netwerkmogelijkheden en verbeteren van belangrijke voordelen tijdens de driedaagse conferentie van 18-20 juli 2018. ThriveTracker is aanwezig op twee van de drie dagen, te weten 18 en 19 juli 2018.

ThriveTracker is de ultieme tracking-oplossing voor media-inkopers en prestatiemarketeers, waarmee al uw campagnes op desktop, mobiel en web in één dashboard kunnen worden beheerd. ThriveTracker’s uiterst flexibele platform past zich aan aan de behoeften van elke individuele gebruiker, waardoor het het belangrijkste trackingplatform is voor prestatiemarketeers, direct response marketeers, media-inkopers en affiliate marketeers die de conferentie bezoeken.

ThriveTracker Directeur Sales, Stephen Ierardi, zegt het volgende over het bezoek aan AWE 2018:

Wij denken dat ThriveTracker cruciaal is voor de performance marketing-gemeenschap. De robuuste set van eigenschappen en eigen technologie is wat ons echt boven de concurrenten plaatst. Affiliate World Europe is een prachtige mogelijkheid om die waarde en prestatie te tonen aan veel van de beste affiliate marketeers en media-inkopers in de industrie.”

Affiliate World Europe is een van de grootste conferenties voor affiliate-marketing ter wereld, met meer dan 3.000 professionals uit meer dan 80 landen als bezoekers en meer dan 30 inspirerende sprekers. ThriveTracker voegt zich bij de gemeenschap van netwerkoprichters, industrieleiders en technologiegiganten om hun laatste ontwikkelingen voor affiliate-marketeers te delen.

Over AWE 2018

Affiliate World Europe is de ontmoetingsplek voor de top van de wereld op het gebied van affiliate- en eCommerce-marketeers. Het evenement van dit jaar wordt gehouden van 18 - 20 juli 2018 in Barcelona, Spanje. Bezoek voor meer informatie https://affiliateworldconferences.com/europe/.

Over ThriveTracker

ThriveTracker, dat werd opgericht in 2014, was een idee van Tom Fang en zijn bedrijf, iPyxel Creations. Vanaf het begin was het een zelfstarter en het platform heeft er altijd naar gestreefd om de modernste trackingoplossing voor prestatiemarketing te zijn voor de hoogvolume-media-inkopers van vandaag, agenten, affiliates en direct response-marketeers. ThriveTracker stelt gebruikers in staat om te registreren, analyseren en optimaliseren op basis van tientallen metagegevenspunten en multivariante rapporten, allemaal via een moderne gebruikersinterface en ondersteund door een toonaangevende klantenservice. ThriveTracker is onderdeel van Clickbooth, LLC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ThriveTracker
Tony Aldarondo, +1-866-867-6333
pr@thrivetracker.com
www.thrivetracker.com

Contacts

ThriveTracker
Tony Aldarondo, +1-866-867-6333
pr@thrivetracker.com
www.thrivetracker.com