Adperio neemt deel aan de Affiliate World Europe 2018-conferentie

De Affiliate World Europe-conferentie zal meer dan 3.000 digitale marketingprofessionals verwelkomen in Barcelona, ​​Spanje, 18-20 juli, 2018.

DENVER (VS)--()--Adperio, een vooraanstaand mobiel marketingbedrijf dat adverteerders helpt om kwalitatief hoogwaardige gebruikers te bereiken die hun KPI's overtreffen, zal zich vanaf 18-20 januari aansluiten bij professionals uit meer dan 80 landen op de Affiliate World Europe-conferentie van 2018, die zal worden gehouden in Barcelona, ​​Spanje.

Gerangschikt in de AppsFlyer 2018-prestatie-index, met een algemene classificatie van 13, en heeft ook een plek in de top-10 voor iOS non-gaming.

Adperio's kennis van de mobiele marketingruimte heeft hen in staat gesteld om sterke, langdurige relaties op te bouwen met uitgevers. Door dit te doen, kan Adperio uitgevers helpen inkomsten te genereren met hun verkeer bij enkele van de grootste merken binnen de mobiele dienstensector. Met een toegewijde Adperio-accountmanager en exclusieve begrotingen kunnen onze uitgevers de inkomsten voor klanten effectief verbeteren. Als een bedrijf dat de afgelopen 24 jaar met succes marketingtrends heeft voorzien en aangepast, kijkt Adperio ernaar uit om in contact te komen met en te leren van enkele van de topleiders van de branche tijdens de conferentie van dit jaar.

Als Adperio's Vice President van Publisher Distribution stelt Heather Stauffer:

“Adperio blijft een sterk verlangen hebben om innovatief en creatief te zijn, waardoor we oplossingen kunnen vinden waarmee onze partners succesvol kunnen zijn in de branche. We zijn trots op het aanpassingsvermogen van onze teams, omdat de behoeften en eisen van de sector voortdurend veranderen.”

Affiliate World Europe verwacht op de conferentie van dit jaar ruim 3.000 aanwezigen, waaronder meer dan 60 adverteerders, meer dan 50 aangesloten netwerken en meer dan 45 verkeersbronnen. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om contact te leggen met toonaangevende bedrijven van alle kanalen.

Adperio bevindt zich op de hoofdtentoonstelling bij stand C2, met de volgende aanwezige teamleden:

Heather Stauffer, Vice President of Publisher Distribution
Jennifer Shackel, Director of Publisher Strategy

Over Affiliate World Europe 2018

Affiliate World Europe is de ontmoetingsplek voor de top van de wereld op het gebied van affiliate en eCommerce marketeers. Het evenement van dit jaar wordt gehouden van 18 - 20 juli 2018 in Barcelona, Spanje. Bezoek voor meer informatie https://affiliateworldconferences.com/europe/.

Over Adperio

Adperio bestuurt mobiele-app-installaties met een hoge mate van betrokkenheid en behoud, terwijl de advertentie-uitgaven worden beschermd door middel van gepatenteerde fraudepreventietechnologie.

Naast de installatie, brengt Adperio kwaliteit en schaal op één lijn om gegevens te gebruiken om hun klanten gerichte gebruikers te bieden die actief blijven. Adperio biedt ontwikkelaars, merken en topbureaus een ongeëvenaarde expertise op het gebied van mobiele app-marketing. Hiermee kan Adperio installaties genereren om de KPI's van hun klanten te bereiken; die werken op verschillende kanalen, zoals video, in-app, incent, influencer, pre-installs en display. Voor meer informatie over Adperio, ga naar www.adperio.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adperio
Tony Aldarondo, 303-985-2700
pr@adperio.com
www.adperio.com

Contacts

Adperio
Tony Aldarondo, 303-985-2700
pr@adperio.com
www.adperio.com