Monument Re neemt porfolio over van Metlife Europe D.A.C.

HAMILTON, Bermuda--()--Monument Re heeft vandaag bekendgemaakt dat het een run-off portfolio van gelinkte en traditionele bedrijven van Metlife Europe d.a.c. heeft overgenomen, onderhevig aan wettelijke goedkeuring, aanvankelijk via herverzekering naar Monument Re, gevolgd door de overdracht van de portfolio naar Laguna Life d.a.c. bij ontvangst van de juridische goedkeuring. De portfolio dekt meer dan 9.000 polissen, met activa van naar schatting € 500 m.

Manfred Maske, CEO van Monument Re Group, zei dat “We blij zijn om deze transactie bekend te maken, onderhevig aan wettelijke goedkeuring, omdat we onze consolidatiestrategie in Ierland voorzetten en onze lange-termijn-aanwezigheid hier uitbreiden.”

De voltooiing van de overname volgt nadat aan de overnamevoorwaarden is voldaan, waaronder het verkrijgen van de wettelijke goedkeuringen.

Over MetLife Europe d.a.c.

MetLife Europe d.a.c. is een Iers bedrijf gevestigd in Ierland en is geautoriseerd door de Centrale Bank van Ierland om levensverzekeringen en bepaalde andere verzekeringen aan te bieden.

MetLife Europe d.a.c. heeft vestigingen in het VK, Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Bulgarije, Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Cyprus en Roemenië. MetLife Europe d.a.c. werkt ook via Freedom of Service in Polen, Griekenland, Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

De wettelijke toezichthouder van MetLife Europe d.a.c. is de Centrale Bank van Ierland.

Meer informatie over MetLife Europe vindt u op www.metlife.eu.

Over MetLife

MetLife, Inc. (NYSE: MET), via dochterondernemingen en affiliates (“MetLife”), is een van 's werelds vooraanstaande financiële dienstverleners, die verzekeringen, annuïteiten, personeelsbeloningen en activabeheer aanbiedt om zijn individuele en institutionele klanten te helpen hun veranderende wereld te navigeren. Opgericht in 1868 en met operaties in meer dan 40 landen heeft MetLife marktposities in de Verenigde Staten, Japan, Latijns-Amerika, Azië, Europa en het Midden-Oosten. Ga voor meer informatie naar www.metlife.com.

Over Monument Re en Monument Insurance

Monument Re Limited (‘Monument Re’) is een klasse E herverzekeraar onderhevig aan groepstoezicht door de Bermuda Monetary Authority. Monument Re is een op Bermuda gevestigde herverzekeraar die is opgericht om op te treden als eigendomsintensieve herverzekeraar en aankoper in Europa.

De Ierse onderdelen van Monument Re handelen als Monument Insurance en omvatten Laguna Life d.a.c. dat is gereguleerd door de Centrale Bank van Ierland.

Meer informatie is te vinden op www.monumentregroup.com of neem contact op met Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Monument Re Limited
Manfred Maske, CEO, +1-441-400-3900
info@monumentregroup.com

Contacts

Monument Re Limited
Manfred Maske, CEO, +1-441-400-3900
info@monumentregroup.com