SevOne SD-WAN Monitoring Solution verhoogt operationele wendbaarheid van MSP's

SevOne toont nieuwe monitoringoplossing voor ondersteunde Cisco SD-WAN-diensten op Cisco Live

BOSTON--()--SevOne, een toonaangevende leverancier van netwerk- en infrastructuurbeheeroplossingen, heeft vandaag de SevOne SD-WAN Monitoring Solution onthuld. Deze nieuwe oplossing, die gebaseerd is op het SevOne Data Platform, verhoogt de operationele wendbaarheid van Managed Services Providers (MSP's) die meerdere complexe netwerkdiensten aanbieden via hun multi-tenant, multi-vendor Software-Defined Wide Area Networks (SD-WAN's).

Met de initiële ondersteuning voor Cisco SD-WAN die gebruikers een eenvoudigere uitrol en werking van hun WAN biedt met snellere prestaties en de mogelijkheid om bandbreedtekosten effectief te schalen, levert de SevOne SD-WAN Monitoring Solution aan MSP's de basis van realtime en historisch zicht op hun netwerk met de specifieke gezondheid van de huurders. MSP's kunnen de oplossing eenvoudig uitbreiden en de zichtbaarheid van hun gehele dienstverleningstraject vergroten, waaronder enterprise Wi-Fi van campus tot filiaal, softwaregedefinieerde datacenters en meer. Met vijf nieuwe dashboards om de zichtbaarheid van hun op meerdere leveranciers gebaseerde SD-WAN's te voorzien van inzicht in de netwerkdiensten die erop draaien, helpt deze nieuwe SevOne-oplossing de operationele en technische teams van MSP-netwerken om de overgang van het aanbieden van op MPLS gebaseerde diensten naar nieuwe hybride SD-WAN-gebaseerde diensten te vergemakkelijken.

“Enterprise-accounts die momenteel MSP-diensten gebruiken, vereisen een dienstverlening van hoge kwaliteit,” stelde Jim Melvin, SVP, Marketing & Corporate Development bij SevOne. “De SevOne SD-WAN Monitoring Solution stelt MSP's in staat om realtime inzicht te bieden in complexe diensten die in hun infrastructuur draaien, en om vervolgens die zichtbaarheid uit te breiden langs hun gehele dienstverleningstraject om voortdurend hun servicekwaliteitsdoelen te halen en te overtreffen.”

“Cisco SD-WAN met de SevOne SD-WAN Monitoring Solution biedt MSP's een gezamenlijke oplossing om de wendbaarheid en kostenefficiëntie van Cisco SD-WAN aan hun eindklanten te leveren,” stelde Ramesh Prabagaran, Director, Product Management, Cisco. “In combinatie met oplossingen zoals SevOne biedt Cisco SD-WAN de klant een kans om problemen op te lossen voordat ze gevolgen hebben voor het netwerk, waardoor de bedrijfsactiviteiten en de gebruikerservaring worden geoptimaliseerd.”

Grootste voordelen van de SevOne (SD-WAN) Monitoring Solution:

  • De MSP-overgang naar SD-WAN's vergemakkelijken: MSP's kunnen de bestaande traditionele MPLS WAN en de nieuwe softwaregedefinieerde WAN vanuit hetzelfde dashboard monitoren. Ze kunnen ook automatisch nieuwe SD-WAN-infrastructuur monitoren zodra deze wordt geïmplementeerd.
  • Uitbreidbaarheid: MSP's kunnen de zichtbaarheid uitbreiden naar andere kritieke netwerkactiva in hun klantennetwerken, zoals Wi-Fi op bedrijfscampussen en in filialen, softwaregedefinieerde datacenters, openbare cloud en meer.
  • Inzicht in serviceniveaus: MSP's kunnen beter begrijpen hoe de infrastructuurprestaties van invloed zijn op de applicaties en diensten van de klant met door de gebruiker te configureren single-tenant en multi-tenant dashboards met inzicht in serviceniveaus.
  • Flexibiliteit bieden: de dashboards van de oplossing kunnen worden aangepast om eenvoudig MSP-specifieke dashboards te maken en te delen, die vervolgens als workflows binnen verschillende MSP-teams kunnen worden samengevoegd om beter in hun operationele model te passen.

Bezoek stand (#1721) op Cisco Live Orlando van 11 t/m 14 juni om een demo te bekijken en meer te weten te komen over de SD-WAN Monitoring Solution van SevOne.

Over SevOne
SevOne biedt de uitgebreide, flexibele en schaalbare netwerk- en infrastructuurbeheermogelijkheden die grote organisaties nodig hebben om soepele overgangen te maken van fysieke naar virtuele netwerkomgevingen. Het cloudgebaseerde SevOne Data Platform vereenvoudigt de extractie, verrijking en analyse van netwerk- en computergegevens uit verschillende multi-vendor omgevingen en verschillende vooraf gebouwde oplossingen op basis van het SevOne Data Platform, inclusief aanbiedingen die specifiek zijn ontworpen om SD-WAN-, SDN-, NFV- en enterprise Wi-Fi-uitdagingen op te lossen. SevOne is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar www.sevone.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com

Contacts

SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com